Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Ультрабуки ACER [5]
Ультрабуки ASUS [3]
Ультрабуки DELL [2]
Ультрабуки HEWLETT-PACKARD [3]
Ультрабуки LENOVO [4]
Ультрабуки SAMSUNG [2]
Ультрабуки SONY [1]
Ультрабуки TOSHIBA [3]
Ультрабук [40]
Новости Ультрабуков [111]
Новини, навіны ультрабук [220]
Видео обзор Ультрабуков [194]
Поиск

Пример: HP ENVY 4-1150er
Или: ультрабук
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Последние отзывы:
Мобильная эротика и виртуальный секс - <a href=https://pornopda.xyz/virt/sexcard/33943-7-pravil-kak-ponravitsja-idealnoj-zhenschine-nomera-tel

Как оформить зарубежную карту

1. Выберите банк. Первым шагом является выбор банка, который предлагает зарубежные карты. Вы можете ср

Hello dear friend, I would like to offer placement of your link (or links) on different platforms of the internet such as: forums, blogs, comment


Мини Чат:

Мой Ультрабук .UA
Главная » 2013 » Февраль » 12 » Нові технології не допомагають ринку ультрабуков
00:42
Нові технології не допомагають ринку ультрабуков

Нові технології не допомагають ринку ультрабуков

 

Нещодавно в Лас-Вегасі пройшла виставка CES 2013, на якій компанією Intel було представлено нове покоління референсних ультрабуков. І хоча цей клас ноутбуків відповідає найвищим вимогам до сучасних комп'ютерів і використовує у своєму арсеналі найсучасніші технології, за словами Кена Далейн вони навряд чи знайдуть такий великий попит серед користувачів, як розраховує компанія. А до думку віце-президента по вивченню ринку мобільних технологій в аналітично-дослідницької компанії Gartner.

Для пожвавлення всього комп'ютерного ринку, на що розраховують в Intel, необхідно переконати користувачів в необхідності придбання нових комп'ютерів. Сьогодні багато хто воліє користуватися новими пристрої іншого класу, наприклад планшетами. І хоча нова лінія ультрабуков в черговий раз підтверджують високе вміння інженерів компанії, на сучасному ринку ноутбуків новинка нічого особливо не змінить.

Виробник процесорів вважає, що ультрабукі повинні стати ще тонше і легше, ніж сьогодні, мати більш різноманітний функціонал сенсорного управління і використовувати найефективніші акумуляторні батареї. Для цього компанією створені та випущені новітні чіпи Haswell, по графічної продуктивності ні в чому не поступаються серйозної відеокарті Nvidia GeForce GTX 650.

На виставці представництво компанії показало нові моделі своїх ультрабуков-трансформерів, в яких можна відокремити клавіатуру від дисплея, перетворивши таким чином ноутбук в планшет. Досягнуті непогані результати в підвищенні ефективності батарей - ноутбук може працювати в автономному режимі 13 годин, а його Планшетна частина при відділенні може функціонувати до 10 годин без підзарядки. Коштувати нові пристрої буде в діапазоні 800-900 доларів. Більш «звичні» сенсорні ультрабукі оцінили більш скромно - на рівні 600 доларів.

На думку все того ж Кена Далейн, навіть прекрасна якість роботи і унікальні можливості сенсорного управління в нових ультрабуках, не дозволять організувати досить серйозний попит. Однак розвиток даного напрямку більше залежить вже не від Intel, а скоріше від Microsoft - занадто мало програмного забезпечення для такого типу комп'ютерів.

В даний проект Intel було вкладено близько 300 мільйонів доларів з таким розрахунком, що на кінець 2012 року частка ультрабуков на ринку всіх ноутбуків складе близько 40 відсотків. Однак сьогодні ця цифра зупинилася на скромних 10 відсотках.

* Якщо вас більше цікавить техніка компанії Apple, то купити MacBook за доступною ціною з доставкою можна в інтернеті. Заходьте на сайт apple.dn.ua.


Смотрите также:
[06.01.2013][Новости Ультрабуков]
Ультрабук Lenovo IdeaPad U510 получил оптический привод (0)
[07.01.2013][Ультрабук]
Lenovo U310 (0)

[10.01.2013][Acer Aspire Timeline U M3 Ультрабук]
Обзор Acer Aspire Timeline Ultra M3 (0)
[10.01.2013][Dell XPS 13 Ультрабук]
Dell XPS 13 utrabook review (0)



Категория: Новини, навіны ультрабук | Просмотров: 609 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтов - uCozCopyright //ultrabuk.at.ua © 2024