Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Ультрабуки ACER [5]
Ультрабуки ASUS [3]
Ультрабуки DELL [2]
Ультрабуки HEWLETT-PACKARD [3]
Ультрабуки LENOVO [4]
Ультрабуки SAMSUNG [2]
Ультрабуки SONY [1]
Ультрабуки TOSHIBA [3]
Ультрабук [40]
Новости Ультрабуков [111]
Новини, навіны ультрабук [220]
Видео обзор Ультрабуков [194]
Поиск

Пример: HP ENVY 4-1150er
Или: ультрабук
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Последние отзывы:
Мобильная эротика и виртуальный секс - <a href=https://pornopda.xyz/virt/sexcard/33943-7-pravil-kak-ponravitsja-idealnoj-zhenschine-nomera-tel

Как оформить зарубежную карту

1. Выберите банк. Первым шагом является выбор банка, который предлагает зарубежные карты. Вы можете ср

Hello dear friend, I would like to offer placement of your link (or links) on different platforms of the internet such as: forums, blogs, comment


Мини Чат:

Мой Ультрабук .UA
Главная » 2013 » Февраль » 12 » Огляд HP ENVY 4 - небезпечний конкурент для всіх ультрабуков
00:40
Огляд HP ENVY 4 - небезпечний конкурент для всіх ультрабуков

Огляд HP ENVY 4 - небезпечний конкурент для всіх ультрабуков


Компанія HEWLETT-PACKARD продовжує радувати своїх шанувальників новими моделями ультрабуков. Слідом за досить цікавим HP ENVY 6 вийшов молодший брат під назвою «ENVY 4». За зовнішнім виглядом ці пристрої абсолютні близнюки, і розрізняються тільки розміром екрана (15,6 і 14 дюймів) і можливістю вибору комплектації.

HP ENVY 4 можна назвати гібридним ультрабуком, так як в ньому крім накопичувача SSD, який виконує роль кеша, використовується повноцінний жорсткий диск, на якому можна зберігати дуже багато різної інформації.

Технічні характеристики:

Дизайн. Сильною стороною ENVY 4 по праву вважається його зовнішній вигляд. «HP» ні в кого не копіювала дизайн, так що в плагіаті її, ніхто не звинуватить. Дизайн вийшов дуже запам'ятовується, яскравим і трошки драматичним, за рахунок поєднання чорного і червоного кольорів. Органічність і легкість корпусу надають трохи округлені кути, які обтікають днище. Задня грань, злегка скошена, і має оригінальну напис бренду HEWLETT-PACKARD.

Дисплей легко розкривається на 135 градусів, чого достатньо для комфортної роботи користувача.

Не може не радувати і якість збірки пристрою. Кришку можна прогнути тільки сильними зусиллями і то дуже незначно. Так що носити ENVY 4 із собою в руках можна без якихось побоювань. На подладонной поверхні, як і на самій кришці, відбитки пальців практично не помітні, але щоб видалити їх будуть потрібні вологі серветки.

14-дюймовий HP ENVY 4 має досить компактні габарити - 340 на 238 на 19.5 міліметрів. Вага складає 1,76 кілограма.

Екран, звук. Як уже згадувалося вище, екран має 14 дюймів, а його роздільна здатність становить 1366 на 768 пікселів. Яскравість невисока, як і в «старшому» ENVY 6. Не дуже великі і кути огляду.

Ультрабук оснащений акустичною системою від Beats Audio. Про це можна здогадатися з відповідного напису, яка знаходиться вище дисплея або літери «b», що знаходиться над клавіатурою.

Клавіатура і тачпад. Клавіатура пристрою русифікована, острівна. Вона розташована в невеликому поглибленні в порівнянні з усією решті робочою поверхнею. Кнопки натискаються безшумно і м'яко, що цілком комфортно.

Тачпад так само розташований у невеликому заглибленні, і легко знаходиться як візуально, так і тактильно. Процес управління курсором за допомогою тачпада зручний, так як він досить чутливий.

Продуктивність. Напевно, найголовніша особливість, якою може похвалитися ультрабук, це центральний процесор Intel Core i5-3317U Ivy Bridge. Зазначимо, що він ставитися до лінійки чіпів, що володіють самим низьким споживанням енергії. Його тактова частота складає 1.7 гігагерца, а за рахунок такої технології як «Turbo Boost» може підніматися до 2.6 гігагерца при одному активному ядрі. Даний процесор володіє вбудованою відеокартою Intel HD Graphics 4000, що працює на частоті від 350 до 1050 МГц.

Батарея. Щодо автономної роботи, то, як і в інших моделях, найбільше ультрабук пропрацював в режимі простою - цілих 10 годин і 8 хвилин. Для повного заряду батареї необхідно всього 2 години і 22 хвилини. Заряджається HP ENVY 4 за допомогою звичайного 65-ватного блоку живлення, який йде в комплекті разом з ультрабуком.

Підсумки. Ультрабук HP ENVY 4 хоч і не назвеш 100-відсотковим ультрабуком за визначеннями компанії Intel (не оснащений повноцінним накопичувачем SSD), його ні в якому разі не можна просто так скидати з рахунків. Злегка агресивний, стильний, привабливий, тонкий і зі зручною клавіатурою, цей ультрабук доведеться багатьом до смаку. Необхідно ще раз згадати про наявність центрального процесора 3-го покоління під назвою «Ivy Bridge», а також фірмового звуку «Beats Audio».

Тим не менш, без недоліків не обійшлося. Це і відсутність повноцінного твердотільного накопичувача, і недостатньо яскравий екран, і навіть високий нагрів зовнішніх поверхонь. Але, якщо згадати про такому співвідношенні як ціна / продуктивність / якість, то ультрабук HP ENVY 4 виглядає дуже і дуже привабливо, а тому заслуговує на увагу покупців.


Смотрите также:
[06.01.2013][Новости Ультрабуков]
Во II квартале количество ультрабуков с SSD-накопителями снизилось до 56% (0)
[06.01.2013][Новости Ультрабуков]
Продажи ультрабуков будут расти быстрее, чем продажи планшетов (0)

[13.01.2013][ультрабук Ultrabuk]
Ультрабук Lenovo IdeaPad U310 Blue (59-342161) (0)
[13.01.2013][ультрабук Ultrabuk]
Ультрабук ASUS ZenBook Prime UX31A Aluminium (UX31A-R5006H) (0)



Категория: Новини, навіны ультрабук | Просмотров: 553 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтов - uCozCopyright //ultrabuk.at.ua © 2024