Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Ультрабуки ACER [5]
Ультрабуки ASUS [3]
Ультрабуки DELL [2]
Ультрабуки HEWLETT-PACKARD [3]
Ультрабуки LENOVO [4]
Ультрабуки SAMSUNG [2]
Ультрабуки SONY [1]
Ультрабуки TOSHIBA [3]
Ультрабук [40]
Новости Ультрабуков [111]
Новини, навіны ультрабук [220]
Видео обзор Ультрабуков [194]
Поиск

Пример: HP ENVY 4-1150er
Или: ультрабук
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Последние отзывы:
<a href=https://leasingber.ru/>leasingber.ru</a>

Мобильная эротика и виртуальный секс - <a href=https://pornopda.xyz/virt/sexcard/33943-7-pravil-kak-ponravitsja-idealnoj-zhenschine-nomera-tel

Как оформить зарубежную карту

1. Выберите банк. Первым шагом является выбор банка, который предлагает зарубежные карты. Вы можете ср


Мини Чат:

Мой Ультрабук .UA
Главная » 2013 » Январь » 7 » Samsung 5 Series Ultra
21:18
Samsung 5 Series Ultra

Samsung 5 Series Ultra, в плані дизайну, нічим особливим не відрізняється від своїх основних конкурентів, ультрабук виглядає дуже звично, жодних супер-нововведень, які б значною мірою відрізняли його від інших подібних пристроїв, немає. Тримати пристрій у руках дуже приємно, всі матеріали дуже якісні. Найбільше новий ультрабук від Samsung нагадує Acer Aspire S3. Обидва пристрої мають сріблястий корпус, виконаний з пластика. Завдяки корпусу з полікарбонату, до речі кажучи, була знижена вартість пристрою.

Кришка Samsung 5 Series Ultra виготовлена ​​з алюмінію, при цьому - матового, що дуже приємно, тому що на такому матеріалі не повинні залишатися відбитки пальців та інші плями, та й у цілому, заляпується кришка буде не так швидко, як на глянцевих поверхнях. Поверхня кришки буде досить важко відрізнити від решти поверхні ультрабука, яка виконана з пластика. Зазвичай виробники пристроїв виконують шліфування металу для того, щоб підкреслити його текстури, але в Samsung 5 Series Ultra цього немає. Також на кришці відсутні будь-які елементи, крім невеликого шильдика з алюмінію, на якому зображений логотип компанії. Поверхня букв на ньому різьблена, а не гладка, завдяки чому при різних кутах огляду, логотип виглядає досить цікаво.

Дно пристрої виконано дуже зручно. Перш за все варто виділити кришку, відкривши яку, ви зможете отримати доступ до жорсткого диска і пам'яті ультрабука, що може дуже стати в нагоді при заміні комплектуючих або в процесі апгрейда пристрою. Тут для заміни вам не доведеться повністю розбирати пристрій, як це довелося б робити в багатьох інших моделях. Також на цій кришці розташовується отвір для вентиляції пристрою, що вже не дуже зручно, і явно буде ускладнювати розташування пристрою на колінах. Батарею з ультрабука витягти не можна, тому тут передбачена кнопка «Reset», як на смартфонах, що дозволяє провести швидку перезавантаження пристрою. На дні, по краях, ближче до передньої частини ультрабука, розташовуються динаміки. Також на дні розташовуються чотири ніжки, передбачені для того, щоб виключити ковзання ноутбука по поверхні столу.

На передній частині пристрою відсутні будь порти. Тут розташовано всього лише чотири індикатори, що дозволяють контролювати процес роботи пристрою, отримуючи самі мінімальні, але при цьому самі необхідні дані про роботу ультрабука. Індикатори, до речі, виконані не дуже зручно, так як самі індикатори видні тільки при закритій кришці пристрою, а їх позначення тільки тоді, коли кришка екрану відкрита. Дуже дивне рішення. Індикатори дозволять вам дізнатися: стан роботи жорсткого диска, активна чи ні мережу Wi-Fi, рівень зарядки акумулятора і чи працює взагалі пристрій.




Ззаду повністю відсутні елементи, які могли б бути корисні користувачам, тут знаходиться лише велика петля, за допомогою якої і відкривається екран. Вона, як і весь корпус, виконана дуже якісно, ​​тому що при великій трясці екран не закривається, хоча кришка відкривається і закривається легко, без зайвих зусиль, що також дуже зручно.

Всі порти пристрою, за традицією, розташовуються на лівій і правій гранях пристрою. Велика частина знаходиться в блоці на лівій грані, на правій грані портів значно менше.

Загалом, дизайн ультрабука Samsung 5 Series Ultra вийшов простим, але при цьому дуже стильним і модним. Тут ви не побачите нічого нового або різко кидається в очі, але цього пристрою це і не потрібно. Всі матеріали дуже якісні, незважаючи на те, що з алюмінію виконана тільки кришка, корпус пристрою матовий, що дуже добре, так як він не буде збирати відбитки пальців.

Екран
Екран Samsung 5 Series Ultra також не підкачав, на даний момент його сміливо можна назвати одним з найкращих рішень, які були виконані в ультрабуках. Дисплей має розмір в 13 дюймів і дозвіл 1366 × 768.

Напевно, найголовніша перевага дисплея на цьому пристрої в тому, що його поверхня матова. А це означає те, що з пристрій можна буде спокійно працювати в сонячну погоду або при яскравому освітленні, ви не отримаєте величезної кількості відблисків, як на глянсовому екрані і не будете змушені підбирати оптимальний кут огляду, для того щоб уникнути відблисків. Навіть при дуже яскравому освітленні, велика частина зображення на екрані залишиться видимою, хоча на глянцевих екранах в даних умовах ви не побачите взагалі нічого. Також великим плюсом матового екрану є те, що він не буде збирати купу відбитків і дозволить користуватися пристроєм, не протираючи ультрабук кожен раз, коли ви зберетеся скористатися пристроєм.

Рамка навколо екрану не дуже тонка, як зараз прийнято робити в більшості пристроїв, але при цьому і не дуже товста. Вона оптимальна для того, щоб акуратно відкрити кришку дисплея, при цьому, не торкаючись поверхні самого екрану.

Начинка
У плані начинки, в Samsung 5 Series Ultra немає нічого особливого, проте для пристрою такого розміру і для такої ціни, подібні параметри цілком прийнятні.

Ультрабук оснащений досить непоганим, потужним двоядерним процесором Intel Core i5-2467M з тактовою частотою 1,6 ГГц, друге покоління, Sandy Bridge. У процесорі також присутній Turbo Boost, який дозволить ще збільшити продуктивність ноутбука при максимальних навантаженнях.

Тепер про те, що стосується пам'яті пристрою. Тут встановлено 4 Гб DDR3 оперативної пам'яті, даного об'єму повинно буде з лишком вистачити для виконання всіх завдань, які тільки можуть знадобитися користувачам ноутбука.

Накопичувачі на ультрабук, в залежності від комплектації, можуть встановлюватися різні, в більш дешевих версіях буде встановлюватися звичайний жорсткий диск, а в більш дорогих - SSD-накопичувач, який, до речі кажучи, здатний показувати дуже швидку швидкість передачі даних, близько 350 Мб / сек , завдяки чому, наприклад, фільм можна буде перенести з однієї папки в іншу буквально за лічені секунди. Крім того, у всіх комплектаціях також є SSD-накопичувач об'ємом в 16 Гб, спеціально призначений для використання технології ExpressCache. Ця технологія дозволяє пристрою завантажуватися всього лише за 20 секунд і виходити із сплячого режиму лише за 2 секунди. Крім того, технологія ExpressCache збільшує швидкість запуску додатків в цілих два рази, в порівнянні з ноутбуками попереднього покоління, на яких були встановлені звичайні HDD.

У більш старшої моделі 530U4B є дискретна відеокарта, а в моделі 530U3B встановлена ​​стандартна вбудована в процесор графіка від Intel, яка дозволить комфортно переглядати відео в якості HD і грати в ігри, які не дуже вимогливі до заліза.

Порти
На лівій грані Samsung 5 Series Ultra розташовується великий блок з різними портами. Тут знаходяться порт для зарядки пристрою і Ethernet-порт Lan RJ-45, службовець для підключення мережевого кабелю, такий порт дуже проблематично вмістити в корпус такої товщини, тому він зроблений таким чином, що його нижня частина відкривається, коли вам потрібно скористатися портом і закривається , коли порт не потрібен. Так само присутній порт USB 3.0, за допомогою якого, крім звичайних функцій даного інтерфейсу, можна заряджати телефон або плеєр, навіть якщо ноутбук знаходиться у відключеному стані. Щось подібне вже було раніше реалізовано в Dell XPS 13. Дуже зручна функція, так як, наприклад, сучасні смартфони на платформі Android дуже швидко розряджаються, і їх доводиться заряджати протягом дня, а завдяки цій функції ви зможете зарядити пристрій, навіть не включаючи ультрабук. Крім цього, там же розташовуються мультимедійні порти: HDMI-порт, службовець для підключення ультрабука до монітора і порт 3,5 мм для підключення гарнітури або навушників, найчастіше аудіо порти використовуються для зв'язування навушники-мікрофон, але порт для підключення мікрофону тут відсутня, однак цей недолік може бути компенсований присутністю вбудованого в ультрабук мікрофона. Також тут розташовується роз'єм mini-VGA, що здійснює підключення через спеціальний перехідник, який йде в комплекті з ультрабуком.

На правій грані також розташовується блок з портами, але їх тут набагато менше. Тут розташувалися лише два інтерфейси: USB 2.0 і картрідер, призначений для 4 різних типів карт пам'яті.

Такої кількості портів буде цілком достатньо для здійснення всіх потрібних операцій. Дуже радує присутність в пристрої повнорозмірного Ethernet-порту, VGA-порту, навіть незважаючи на те, що підключення здійснюється через перехідник і відразу трьох USB інтерфейсів, хоча виробники зазвичай вбудовують в подібні пристрої лише два порти. Працювати з трьома портами значно зручніше, так як частіше всього один порт відразу ж займається мишкою, а другий - флешкою ​​або зовнішнім жорстким диском. Коли виникає потреба в тому, щоб підключити щось ще, в пристроях з двома портами доведеться чимось жертвувати, а в Samsung 5 Series Ultra вам не доведеться стикатися з цією проблемою. Також не може не радувати наявність mini-VGA і перехідника до нього. Так як він служить головним чином для того, щоб підключити ультрабук до проектора, але в даний момент, ще не скрізь встановлені проектори, в яких крім VGA присутній HDMI-порт, так що, якщо вам доводиться працювати з такими проекторами, то VGA роз'єм в Samsung 5 Series Ultra буде для вас просто незамінний.

Комунікації
У тому, що стосується бездротових комунікацій, в Samsung 5 Series Ultra ви не побачите нічого особливого, але того, що є вистачить для виконання всіх потрібних завдань. Тут встановлені адаптери Wi-Fi 802.11a/b/g/n з технологією WiDi і Bluetooth 3.0. А дротове підключення до інтернету через Ethernet-роз'єм забезпечує мережевий адаптер Realtek 10/100/1000 Мбіт / с.

Автономність
У тому, що стосується часу автономної роботи, то тут Samsung 5 Series Ultra показав досить скромний результат, при максимальному навантаженні батарея пристрою забезпечить роботу лише на тривалості 3,5 годин. У режимі очікування з включеним екраном, ультрабук протримався 6,5 годин. А при невеликому навантаженні, при наборі тексту і відкритті сторінок в інтернеті, час роботи ноутбука склало близько 5 годин. Не самий вражаючий результат, до еталонного, в цьому плані HP Folio 13, досить далеко. Однак таких результатів буде достатньо, наприклад, для перегляду фільму в дорозі або роботі з текстом в літаку або поїзді.

Додатково
Над дисплеєм розташовується камера з роздільною здатністю 1,3 мегапікселя, яка цілком згодиться для відеодзвінків, також поруч знаходиться один з мікрофонів.

Динаміки, розташовані на дні пристрою, видають досить непоганий звук. Динаміки здатні видавати дуже пристойну гучність звуку, а також досить хорошу якість звучання.

Характеристики Samsung 5 Series Ultra:
Операційна система: Windows ® 7 Home Premium 64-bit;
Процесор: Intel Core i5 Processor 2467M (1.6GHz), 3MB L3 Cache;
Відеокарта: інтегрована, Intel HD 3000;
Дисплей: 13.3 "SuperBright 300nit HD LED Display (дозвіл: 1366 × 768);
Оперативна пам'ять: 4GB (DDR3 / 4GB x 1);
Жорсткий диск: 128 Гб SSD і 16 Гб SSD для ExpressCache;
Звук: HD (High Definition) Audio;
Камера: 1.3 Мпікс HD Web Camera;
Комунікації: 10/100/1000 Gigabit LAN, Wi-Fi: Intel Centrino Advanced-N 6230, 2Ч2 802.11 abg / n (до 300Mbps, WiDi Support), Bluetooth 3.0 High Speed;
Порти: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, RJ-45, HDMI, mini-VGA, 3,5 мм порт, картрідер 4-в-1 (SD, SDHC, SDXC, MMC);
Розміри (ШxГxВ): 315Ч218.9Ч14.9 ~ 17.6 мм;
Вага: 1.45 кг.

    ПлюсиПлюси:

        Простий, але дуже стильний дизайн
        Дуже якісні матеріали корпусу
        Відмінний матовий екран
        Великий набір портів

    МінусиМінуси:

        Не сама довга тривалість автономної роботи
        Незручне виконання індикаторів


Смотрите также:
[07.01.2013][Новини, навіны ультрабук]
DRAMeXchange: поставки ультрабуков подвояться в 2013 (0)
[07.01.2013][Ультрабук]
Samsung 900X4C (0)

[11.01.2013][ультрабук Ultrabuk]
Toshiba Portege Z830-A2S Стыль і дызайн (0)
[10.01.2013][ASUS Zenbook UX21E Ультрабук]
Asus Zenbook UX21E (0)



Категория: Ультрабук | Просмотров: 705 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтов - uCozCopyright //ultrabuk.at.ua © 2024