Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Ультрабуки ACER [5]
Ультрабуки ASUS [3]
Ультрабуки DELL [2]
Ультрабуки HEWLETT-PACKARD [3]
Ультрабуки LENOVO [4]
Ультрабуки SAMSUNG [2]
Ультрабуки SONY [1]
Ультрабуки TOSHIBA [3]
Ультрабук [40]
Новости Ультрабуков [111]
Новини, навіны ультрабук [220]
Видео обзор Ультрабуков [194]
Поиск

Пример: HP ENVY 4-1150er
Или: ультрабук
Статистика

Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0
Последние отзывы:
<a href=https://leasingber.ru/>leasingber.ru</a>

Мобильная эротика и виртуальный секс - <a href=https://pornopda.xyz/virt/sexcard/33943-7-pravil-kak-ponravitsja-idealnoj-zhenschine-nomera-tel

Как оформить зарубежную карту

1. Выберите банк. Первым шагом является выбор банка, который предлагает зарубежные карты. Вы можете ср


Мини Чат:

Мой Ультрабук .UA
Главная » 2013 » Январь » 7 » Samsung 900X4C
21:27
Samsung 900X4C

Серія Samsung 9 спочатку зовсім нікого відношення не мала до ультрабукам. Здебільшого її складали тонкі і легкі ноутбуки, але не підходять під критерії компанії Intel. Однак, зовсім недавно компанія з Південної Кореї представила друге покоління даної лінійки, новинки якій, тепер уже абсолютно повністю стали належати до класу ультрабуков. І якраз зараз ми розповімо вам про один з представників нового покоління Samsung 9 - модель 900X4C з 15-дюймоим екраном.

Корпус новинки практично повністю виконаний з металу, всі деталі пристрою металеві, але лише за винятком декількох вставок. У порівнянні зі своїми попередниками, ультрабук став виглядати набагато суворіше і більш презентабельно, оскільки виробник не став робити акцент на використаному матеріалі завдяки гравірування, шліфуванню або нанесення текстури. По краях корпусу лептоп сріблястий, тут чітко виділяється зрізаний лист металу. Кришка пристрою акуратно і плавно скошена з боків. Бічні грані, на відміну від попередника 900X3A, не дуже гострі, а кути закруглені достатньо для того, щоб про них було неможливо вколотися і вони жодним чином не заважали роботі з пристроєм.

Новий ультратонкий ноутбук має досить маленькі габарити для ультрабуков подібного розміру, особливо вражає дуже невелика товщина пристрою - всього лише 14,9 мм. Товщина Samsung 900X4C перевершує випущений раніше, 15,6-дюймовий Acer Aspire Timeline U M3 більше, ніж на півсантиметра, ультрабук від Acer мав товщину 20 мм. Дуже порадував і вага пристрою - всього лише 1,65 кг, схожий вагу мають багато 12-ти і навіть 11-ти дюймові моделі ультрабуков.

Ультрабук має дуже тонку рамку навколо екрану, що також додає йому велику практичність і відмінно доповнює дуже компактні габарити пристрою, окрім того, рамка, як і практично весь корпус, виконана з металу, хоча вставки під екраном, таки виконані з пластика. Так виробникам довелося вступити через розташування модуля Wi-Fi, антена якого виведена на задній торець лептопа, але враження від зовнішнього вигляду пристрою це все одно ніскільки не псує, розходження в матеріалі абсолютно не впадає в очі, та й зовсім непомітно. В цілому, пристрій виглядає просто відмінно - дуже презентабельно і практично, при тому набагато суворіше своїх попередників і не перейняло їх недоліків. Повністю габарити пристрою виглядають наступним чином - 357х237х14, 9 мм.

У тому, що стосується експлуатації, то тут ультрабук також гарний, як і зовні. Поверхня корпусу матова, а це означає, що пристрій не збирає на собі відбитки пальців, та і пил на ньому не особливо сильно скупчується. Крім того, корпус досить приємний на дотик.

Клавіатура в Samsung 900X4C вийшла досить хорошою, що найголовніше - розкладка дуже зручна. На клавіатурі виділені клавіші цифрового блоку і довгі модифікатори. Крім того, для клавіш Home, Page Up, Page Down та End виділений окремий блок у правій частині клавіатури. Клавіші Fn Lock, Caps Lock і F12 оснащені світлодіодом. У перших двох випадках він, само собою, загоряється при активації даних клавіш, а у F12 він горить при активному модулі бездротового зв'язку. Ну і, звичайно ж, як і належить ультрабукам подібного рівня, клавіатура Samsung 900X4C оснащена підсвічуванням клавіш.

Не перевантажена клавіатура і додатковими клавішами, точніше, їх тут немає зовсім. Всі додаткові функції, які тільки можна активувати, винесені на блок F1-F12, до того ж, якщо якісь із сполучень клавіш вам доводиться натискати особливо часто, то ви можете просто зафіксувати їх за допомогою клавіші FN Lock, це дозволить вам натискати всього лише одну кнопку, а не ціле поєднання клавіш.

Тачпад у 900X4C досить великий, він має зручну і приємну на дотик поверхню, не перешкоджає руху пальців по ній. Як і належить, підтримуються дії відразу декількома пальцями і спеціалізовані жести. Кнопки на сенсорному блоці відсутні, він натискається в нижній частині, точно так само, як це відбувається в MacBook Air і MacBook Pro.

Днище Samsung 900X4C нагадує днище MacBook від Apple. Дно закривається цільної кришкою з алюмінієвого сплаву. На дні присутній кілька отворів для вентиляції, однак їх не дуже багато, але цього виявляється цілком достатньо для того, щоб прекрасно охолоджувати пристрій, це помітно тому, що вентилятори ультрабука практично не чути, пристрій не починає видавати сильних шумів навіть при найбільших навантаженнях, більш того, воно майже не нагрівається.

Samsung 900X4C має дуже хороші можливості для оновлення начинки, принаймні, для ультрабуков. Для того щоб зняти кришку потрібно всього лише зняти чотири гумові ніжки на дні пристрою і відвернути вісім болтів. Тут ви отримаєте доступ до SSD-накопичувача і відразу двом повнорозмірним модулів оперативної пам'яті, а це означає, що у випадку потреби, ви зможете швидко зняти і замінити їх. Поруч ви зможете знайти модуль бездротового зв'язку Wi-Fi, батарею і вентилятор, який відповідає за охолодження пристрою.

Екран
В Samsung 900X4C встановлено екран розміром 15 дюймів і досить нестандартним робочим дозволом 1600х900 пікселів. При тому, дисплей вийшов дуже і дуже якісним, тут корейські виробники постаралися на славу. Це дуже класна TN + Film, що має відмінну передачу кольору і великі кути огляду, як по вертикалі, так і по горизонталі - близько 160-170 градусів. Екран Samsung 900X4C цілком можна назвати одним із самих якісних, серед взагалі всіх ультрабуков, що знаходяться на даний момент у продажу.




Начинка
Новинка оснащена двоядерним процесором останнього покоління Intel Ivy Bridge - Intel Core i5-3427U, що працює на частоті 1,8 ГГц, з обсягом L3-кеша 3072 Кбайт. Раніше, до виходу платформи Ivy Bridge, подібна частота була доступна лише флагманським процесорам Intel Core i7, при цьому процесор зберігає TDP на рівні 17 Вт

В Samsung 900X4C встановлено відразу 8 Гб оперативної пам'яті. Це досить великий і ще зовсім незвичний для ультрабуков обсяг пам'яті, хоча в даному випадку виробнику не довелося розпаювати чіпи оперативної пам'яті прямо на платі, а планки в наш час коштують не таких великих грошей, як раніше.

Крім цього, новий ультрабук отримав і чіпсет нового покоління, тепер замість HM65 балом заправляє HM75. Настільні чіпсети даного покоління отримали підтримку USB 3.0, але тут з якихось причин вона відсутня. Нове покоління чіпсетів також підтримує нові чіпи Ivy Bridge, при цьому підтримка старих Sandy Bridge теж на місці, крім того, була поліпшена технологія Smart Connet 3. Ну і звичні речі, на зразок підтримки PCI Express 3.0 і пам'яті DDR3-1600, які присутні у всіх нових процесорах, тут теж на місці.

Крім того, великим плюсом з приходом в ультрабукі нового покоління Intel Ivy Bridge, стало оновлене графічне ядро ​​- Intel HD Graphics 4000, яке прийшло на зміну HD Graphics 3000. Нова графіка працює на тій же частоті, що і попередник - 350 Мгц, однак має більшу кількість виконавчих процесорів - 16, нагадаємо, що Intel HD Graphics 3000 мало лише 12 процесорів. Більш того, процесори були модернізовані і кожен з них окремо видає більшу продуктивність, ніж раніше. Крім того, нова графіка отримала апаратну підтримку технології DirectX 11, поліпшену підтримку декодування відео QuickSync, а також підтримку можливості виводити зображення одночасно відразу на 3 екрану. За попередніми тестами, продуктивність Intel HD Graphics 4000 цілком порівнянна з відеокартами на зразок NVIDIA GeForce GT 330M або AMD Radeon HD 6620G.

А ось з накопичувачем все не так добре, пристрій одержав SSD об'ємом всього лише 128 Гб. Не найбільша ємність, хоча і цього більшої частини користувачів буде цілком достатньо.

Порти
Майже завжди виробники ультрабуков на догоду компактності своїх пристроїв жертвують кількістю дротових інтерфейсів. На бічних торцях ультрабуков дуже мало місця, а на платі найчастіше просто не вистачає місця для того, щоб розмістити потрібні контролери. У таких випадках виробники або розміщують все необхідне на своєму пристрої, але розташування інтерфейсів в даному випадку, м'яко кажучи, залишає бажати кращого (знову ж повернемося до Acer Aspire Timeline U M3). Або виробники користуються міні-версіями портів, звичайно, в даному випадку ми отримуємо додаткову мороку у вигляді перехідників, однак простіше звикнути до перехідникам, ніж до того, що навіть для банального підключення флешки до лептопу, доводиться постійно тягнутися до заднього торця пристрою.

Новинка від Samsung володіє дуже пристойним набором портів, весь джентельменський набір на місці: VGA і HDMI відеовиходи, RJ-45-порт для установки провідного з'єднання з мережею і три USB-інтерфейсу, причому два з них версії 3.0. Нічого особливого, але, тим не менше, в порівнянні з лептопами від конкурентів, цілком пристойно, так як вони нерідко небудь з цього набору да забудуть. Радує і відмінне розташування портів, а ось головним недоліком є ​​якраз те, що відразу три інтерфейси працює через перехідники, а перехідники мають властивість дуже легко втрачатися, однак, в цілому, якщо до цього звикнути, то з інтерфейсами у Samsung 900X4C все йде дуже навіть добре.

Всі порти, які нам пропонує Samsung 900X4C розташовуються на правій і лівій гранях пристрою, передній і задній торці абсолютно вільні від інтерфейсів.

На лівому торці Samsung 900X4C розташовується роз'єм живлення, один USB 2.0 роз'єм, аудіо вихід, який одночасно є і входом для мікрофона, тут же micro-HDMI і mini RJ-45.

На правій грані пристрою розташовуються два USB 3.0 інтерфейсу, вихід mini-VGA і картрідер з відкидною кришкою, що підтримує картки форматів SD / SDHC / SDXC.

У комплекті з Samsung 900X4C поставляється два перехідника: для mini-VGA і для мережевого RJ-45. А ось для роз'єму MicroHDMI перехідник доведеться купувати самостійно, хоча з цим проблем виникнути не повинно, подібні кабелі вже давно не є рідкістю.

Комунікації
Комунікаційні можливості 900X4C, як і набір інтерфейсів, нічим особливим не відрізняються, цілком стандартний набір, при цьому, нічого й не забуте. Тут є: 10/100/1000 Мбіт / с Ethernet, Wi-Fi 802.11b/g/n від компанії Intel, що забезпечує прийом і передачу даних на швидкості до 300 Мбіт / с, а також модуль Bluetooth версії 4.0, що відрізняється від попередника зменшеним енергоспоживанням.

Автономність
Час автономної роботи є дуже важливим критерієм багатьох користувачів при виборі ультрабука, тим більше що в більшості ультрабуков використовуються незнімні акумулятори. Але багато виробників оснащують свої пристрої батареями дуже великої місткості, як це і зробила компанія Samsung у своєму 900X4C. Акумулятор пристрою має цілих 8 осередків, що складає 62,16 Вт * год (8400 мА * год; 7,4 В). До того ж, в новинці від корейської компанії більшої автономності сприяє і більш енергоефективний процесор.

При мінімальному навантаженні, ультрабук здатний без підзарядки пропрацювати близько 7 з половиною годин. У режимі веб-серфінгу пристрій здатний триматися без підзарядки 5:00. Також Samsung 900X4C вистачить на 3 з половиною години перегляду відео, а цього цілком достатньо для того, щоб подивитися навіть найдовший фільм. І при максимальному навантаженні лептоп пропрацює без підзарядки більше 1 години 40 хвилин.

Дуже гідний результат, хоч і не рекордний серед ультрабуков, тим не менш, вражаючий, тим більше, якщо врахувати те, що дисплей пристрою має діагональ 15 дюймів і дозвіл 1600х900 пікселів, що трохи більше, ніж у конкурентів, а значить і споживає більше енергії .

Додатково
Якісним звуком вбудованих динаміків Samsung 900X4C не відрізняється. За звук тут відповідають два маленьких стереодинамика, які і самі по собі не вражаючі своїми звуковими якостями, а тут їх ще й помістили на днище, так що для дійсно якісного звучання варто підключити навушники або стаціонарні динаміки.

Також новинка оснащена вбудованою веб-камерою, яка має дозвіл 1,3 мегапікселів. Нічим особливо примітним дана камера не відрізняється, як і в більшості пристроїв, якісно фотографувати вона не зможе, однак цілком зійде для відеодзвінків.

Характеристики:
Процесор: Intel Core i5-3427U (два ядра, чотири потоки, 1,8 / 2,8 ГГц, 3072 Кбайт L3);
Оперативна пам'ять: 8 ГБ DDR3-1333;
Дисплей: 1600 × 900, широкоформатний 16:9, 15,0 ";
Відео: Intel HD Graphics 4000;
Накопичувачі: 128 Гб SSD-накопичувач;
Оптичний привід: відсутній
Комунікації: Bluetooth 4.0 + HS, 10/100/1000 Мбіт / с Ethernet, Wi-Fi 802.11b/g/n;
Мережева карта: є;
Інтерфейси: 1xUSB 2.0, 2x USB 3.0, Micro HDMI, mini-VGA, вихід аудіо (суміщений з входом для мікрофону), Micro RJ-45, картрідер;
Камера: 1,3 Мп;
Час роботи: до 8 годин;
Розміри, мм: 357х237х14, 9 мм;
Вага, кг: 1,65 кг;
Операційна система: Windows 7 Home Premium 64-bit.

    ПлюсиПлюси:

        Поліпшений дизайн в порівнянні з попередніми моделями
        Відмінні габарити і вага при дисплеї 15 "
        Зручна клавіатура і тачпад
        Чудовий дисплей
        Висока продуктивність
        Хороша автономність

    МінусиМінуси:

        Використання зменшених версій портів


Смотрите также:
[06.01.2013][Новини, навіны ультрабук]
Novatech представила нову серію ультрабуков nFinity (0)
[07.01.2013][Новости Ультрабуков]
Новый ультрабук S56 от ASUS поступил в продажу (0)

[10.01.2013][Acer Aspire S3 Ультрабук]
Call of Duty Modern Warfare 3 Let's Play на Acer Aspire S3 (CAMRip) (0)
[10.01.2013][Lenovo IdeaPad U300s Ультрабук]
Intel Ultrabook. Lenovo IdeaPad U300s (0)



Категория: Ультрабук | Просмотров: 703 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтов - uCozCopyright //ultrabuk.at.ua © 2024