Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Ультрабуки ACER [5]
Ультрабуки ASUS [3]
Ультрабуки DELL [2]
Ультрабуки HEWLETT-PACKARD [3]
Ультрабуки LENOVO [4]
Ультрабуки SAMSUNG [2]
Ультрабуки SONY [1]
Ультрабуки TOSHIBA [3]
Ультрабук [40]
Новости Ультрабуков [111]
Новини, навіны ультрабук [220]
Видео обзор Ультрабуков [194]
Поиск

Пример: HP ENVY 4-1150er
Или: ультрабук
Статистика

Онлайн всего: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0
Последние отзывы:
<a href=https://leasingber.ru/>leasingber.ru</a>

Мобильная эротика и виртуальный секс - <a href=https://pornopda.xyz/virt/sexcard/33943-7-pravil-kak-ponravitsja-idealnoj-zhenschine-nomera-tel

Как оформить зарубежную карту

1. Выберите банк. Первым шагом является выбор банка, который предлагает зарубежные карты. Вы можете ср


Мини Чат:

Мой Ультрабук .UA
Главная » 2013 » Январь » 23 » Засоби розробки програмного забезпечення
00:24
Засоби розробки програмного забезпечення

Засоби розробки програмного забезпечення

У Windows 8 каналів на ринку можливості для розробників стала дуже цікавою. Швидко, грошової магазину, який охоплює десятки, а в кінцевому підсумку сотні мільйонів користувачів не можуть бути проігноровані будь-який будинок або програмного забезпечення незалежних розробників. Ultrabooks пропонують деякі додаткові, унікальні можливості в цій області у вас є платформа, яка підтримує як Windows 8 магазина і традиційного оточення робочого столу, який дозволяє розробнику розглянути два сценарії користувач. Ви також отримали унікальну апаратних елементів, пропонованих Ultrabooks. Touch, GPS, руху і датчики світла, NFC і навіть перцептивних можливостей обчислювальної дати розробнику захоплюючої платформи для нових типів інтерактивних і сумісних додатків.

Ми працюємо з Intel, щоб принести інформацію, інструменти і приклади для розробників і ця сторінка є відправною точкою для розробки для Ultrabooks.

Останнє оновлення: 18 січня 2013
ультрабуков selectionWhat є Ultrabook?

Подивіться на Ultrabook в якості наступного покоління персональних комп'ютерів. Вона поєднує в собі стиль, передові технології і нові можливості разом в смарт-ноутбук, кабріолет і планшет в стилі пристроїв і ще зберігає повну можливість обробки робочого столу. Це є в широкому динамічному діапазоні застосування і продовжує розвиватися.
Що буде Ultrabook бути?

Ultrabook продовжує розвиватися і 2013 рік є важливим роком. У середині 2013 року Intel представить перші процесори розроблені з Ultrabook на увазі. Очікування зв'язку, Touch, датчики і WiDi будуть включені майже у всіх Ultrabooks. Термін служби батареї може бути однозначно теж різні, як інтеграція Intel, дозволяють багатоденних і завжди-на сценарії. Ultrabook буде мати найбільший динамічний діапазон будь-якого обчислювального пристрою. З завжди на Twitter повідомлення до 1080p для редагування відео.
Що сьогодні на ринку?

Ultrabooknews має, ймовірно, кращий Ultrabook баз даних у світі, і ми оновлюємо на щоденній основі специфікації, фотографії, відгуки посиланнями і відео. У нас є 140 ультрабук і ультратонких пристроїв в базі даних. Більше 90 з них є Ultrabooks. Є 25 сенсорних ультрабуков і 9 ультрабукі, які є конвертованими. Є 28 виробників Ultrabook.

Ціна варіюється від $ 499 до Ultrabooks і доступні по всьому світу.

Що стосується числа важко знайти прямий фігурою, але більшість оцінок з'являються навколо 15-20 млн. чоловік в 2012 році продажі. Більша частина цих продажів були в період з Windows 8 був запущений. Остання цифра (на момент написання статті - 20 січня 2012) говориться, що 60 мільйонів ліцензій Windows 8 були продані.
App магазинах і монетизації

На відміну від Windows 7 є офіційний канал для продажу та маркетинг Windows 8 додатків і настільних ПК. Шпалери для робочого програмного забезпечення може бути тільки продані через магазин Windows 8, але Windows 8 додатків, для сучасного користувача інтерфейсу, можуть бути продані в швидкий спосіб. У додатку монетизації і випробування можуть бути запропоновані. Є й інші інтернет-магазини для Windows, програмне забезпечення, звичайно, але один з записці Intel AppUp, який фокусується на наданні каналу для Ultrabook і сенсорним з підтримкою програмного забезпечення.

 
Розвиток Мови і середовища

8700-f1Developers можете написати для робочого середовища і для Windows 8 магазинів (або обидва), і є широке коло питань розвитку мов і середовищ на вибір. HTML5, Visual Basic, C # і більше з. Net і DirectX бібліотек. Visual Studio 2012 RC є спільною інтегрованого середовища розробки (набір інструментів), який використовується. Microsoft має хорошу відправну точку тут. Intel має дуже хорошу відправну точку з матричної функцією Ultrabook тут.
Ресурси і правила

Intel забезпечує чудове деякі ресурси для розробників Ultrabook через спеціальний веб-сайт програмного забезпечення - Developer Zone. У розділі Ultrabook тут, де ви знайдете деякі хороші читанні ...


Смотрите также:
[06.01.2013][Новини, навіны ультрабук]
Ультрабукі і MacBook Pro будуть сприяти поширенню тонких 15-дюймових ноутбуків (0)
[06.01.2013][Новини, навіны ультрабук]
Novatech прадставіла новую серыю ультрабуков nFinity (0)

[11.01.2013][http://ultrabook.comfy.ua]
ASUS UX31A (UX31A-R4003V) (0)
[11.01.2013][http://ultrabook.comfy.ua]
ASUS UX31E (UX31E-RY026V) (0)



Категория: Новини, навіны ультрабук | Просмотров: 775 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтов - uCozCopyright //ultrabuk.at.ua © 2024