Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Ультрабуки ACER [5]
Ультрабуки ASUS [3]
Ультрабуки DELL [2]
Ультрабуки HEWLETT-PACKARD [3]
Ультрабуки LENOVO [4]
Ультрабуки SAMSUNG [2]
Ультрабуки SONY [1]
Ультрабуки TOSHIBA [3]
Ультрабук [40]
Новости Ультрабуков [111]
Новини, навіны ультрабук [220]
Видео обзор Ультрабуков [194]
Поиск

Пример: HP ENVY 4-1150er
Или: ультрабук
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Последние отзывы:
<a href=https://leasingber.ru/>leasingber.ru</a>

Мобильная эротика и виртуальный секс - <a href=https://pornopda.xyz/virt/sexcard/33943-7-pravil-kak-ponravitsja-idealnoj-zhenschine-nomera-tel

Как оформить зарубежную карту

1. Выберите банк. Первым шагом является выбор банка, который предлагает зарубежные карты. Вы можете ср


Мини Чат:

Мой Ультрабук .UA
Главная » 2013 » Январь » 7 » Acer Aspire M5
12:36
Acer Aspire M5

Компанія Acer поповнила лінійку своїх пристроїв. Незважаючи на те, що попередня модель Acer Aspire M3 була доступна тільки з 15,6-дюймовим екраном, ультрабук Acer Aspire M5 поставляється у версії з 14 - і 15,6-дюймовим екраном. Також покупці можуть вибирати між дискретною і інтегрованою графікою в обох моделях. 14-дюймова версія з інтегрованою графічною картою починається з ціни від 680 американських доларів.

У цьому матеріалі ми представляємо огляд 14-дюймового варіанта з дискретною графікою. Фактично, компанія зробила крок назад з використанням GPU (відеокарти) - нова версія під назвою «GT 640M LE» є міні потужної, ніж попередня GT 640M.

Так чи інакше, але Aspire M5 являє собою унікальний продукт. При цьому дана модель - це одна з найдешевших на сучасному ринку. Компанія Acer давно відома наданням максимальної потужності по відносно низькій ціні. Давайте з'ясуємо, які жертви довелося зробити, для досягнення такої ціни пристрою.

ДИЗАЙН

Здалеку, за зовнішнім виглядом Acer Aspire M5 дуже нагадує Acer Aspire M3. У близи стає зрозуміло, що дана модель трохи товщі. Але цей недолік вдається подолати за рахунок простої і в той же час елегантної естетиці.

Сіра поверхню, велика частина якої є металом, а не пластикою, забезпечує пристрою дивно розкішний зовнішній вигляд. Якість зборки перебуває на висоті.

ІНТЕРФЕЙС КОРИСТУВАЧА
Окремої уваги заслуговує клавіатура. Вона має індивідуальні клавіші середнього розміру, а їх розташування просто відмінне. Також клавіатура має підсвічування, але варіанти яскравості трохи розчаровують.

В цілому сенсорна панель хороша. Користувачеві надається цілком достатньо місця, щоб управляти тачпадом. Прокрутка працює відмінно, а ось зум занадто чутливий.

ЕКРАН І ЯКІСТЬ ЗВУКУ
Як і майже кожен ноутбук цієї компанії, модель M5 поставляється з глянцевим дисплеєм, який має дозвіл 1366 на 768 пікселів. Під час тестування відео 720р на сайті YouTube, екран чудово показав себе при оптимальному куті перегляду. Звичайно, хотілося б більшого якості, але давайте згадаємо про ціну пристрою!

Звук відмінний. Максимальна гучність легко заповнює невелику кімнату. При цьому якість залишається на хорошому рівні, так як має місце відносно чистий звук і незначний бас.

ОХОЛОДЖЕННЯ
Як відомо, однією з найголовніших проблем у попередній версії M3 було охолодження. Невелике шасі в поєднанні з дискретним GPU, в результаті навантаження викликало сильне нагрівання. Acer Aspire M5 бореться з цією проблемою, але тільки з невеликим успіхом. Навіть при слабкій навантаженні в нижній правій частині температура може досягати 95 градусів за Фаренгейтом. Щодо ігор, то після запуску практично будь середньої гри, температура починає зростати.

ПРОДУКТИВНІСТЬ
Процессор Core i5-3317U 3-го покоління від компанії Intel є чіпом початкового рівня. Він володіє базовою тактовою частотою 1,7 ГГц, а в так званому режимі «Turbo» здатний посилитися до 2,6 ГГц. Яким чином це може позначатися на продуктивності?

У тесті «SiSoft Sandra» він набрав комбінований бал 34,27 Gops, а в «7-Zip» - 7117. Ці оцінки нижче, ніж у Acer Aspire S5 приблизно на 15 відсотків. Незважаючи на це, процесор дуже хороший.

Ще фото




    ПлюсиПлюси:

        Тверде якість збірки
        Привабливий вигляд
        Велика клавіатура і тачпад
        Хороша продуктивність в іграх
        Недорогий

    МінусиМінуси:

        У міру навантаження на GPU, помітно підвищується температура
        Важкий і товстий, як для ультрабука


Смотрите также:
[06.01.2013][Новини, навіны ультрабук]
Да канца года траціну ультрабуков будзе мець сэнсарны дысплей (0)
[06.01.2013][Новости Ультрабуков]
Intel представила ультрабук-слайдер Letexo (0)

[11.01.2013][http://ultrabook.comfy.ua]
Ноутбук Asus UX31E-RY009V (0)
[10.01.2013][HP Envy 6 Ультрабук]
15 дюймовый ультрабук HP ENVY Ultrabook 6 (0)



Категория: Ультрабук | Просмотров: 414 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтов - uCozCopyright //ultrabuk.at.ua © 2024