Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Ультрабуки ACER [5]
Ультрабуки ASUS [3]
Ультрабуки DELL [2]
Ультрабуки HEWLETT-PACKARD [3]
Ультрабуки LENOVO [4]
Ультрабуки SAMSUNG [2]
Ультрабуки SONY [1]
Ультрабуки TOSHIBA [3]
Ультрабук [40]
Новости Ультрабуков [111]
Новини, навіны ультрабук [220]
Видео обзор Ультрабуков [194]
Поиск

Пример: HP ENVY 4-1150er
Или: ультрабук
Статистика

Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0
Последние отзывы:
<a href=https://leasingber.ru/>leasingber.ru</a>

Мобильная эротика и виртуальный секс - <a href=https://pornopda.xyz/virt/sexcard/33943-7-pravil-kak-ponravitsja-idealnoj-zhenschine-nomera-tel

Как оформить зарубежную карту

1. Выберите банк. Первым шагом является выбор банка, который предлагает зарубежные карты. Вы можете ср


Мини Чат:

Мой Ультрабук .UA
Главная » 2013 » Январь » 7 » Acer Aspire S3
01:44
Acer Aspire S3

За своїм зовнішнім виглядом Acer Aspire S3 дуже нагадує свого конкурента від Apple - MacBook Air. Корпус виконаний з магній-алюмінієвого сплаву, товщина біля заднього торця і переднього - різна. Кришка і кріплення здаються дуже міцними і надійними.

Велика частина роз'ємів знаходиться на задній стороні пристрою, там же розташована і решітка для виведення повітря, що значно зручніше, ніж на апаратах, де грати розташовані збоку.

Нижня кришка, як і основна частина корпусу, виконана з магній-алюмінієвого сплаву, з боків, на днище ультрабука розташовані динамки. На днище також відсутні виходи повітря, що дає можливість комфортно користуватися пристроєм, розташувавши його на колінах.

Зліва

Праворуч

Ззаду

Спереду


Екран
Дисплей не виділяється нічим особливим. Він має діагональ 13,3 дюймів і дозвіл в 1366 × 768 пікселів, із співвідношенням сторін 16:9. Яскравість і контрастність екрану на середньому рівні. Екран глянсовий, тому відблисків на сонці буде ніяк не уникнути.

Кути огляду теж не дуже великі. При відхиленні по горизонталі різко падає контрастність. При відхиленні по вертикалі зображення на дисплеї темніє.

Начинка
Ультрабук Acer Aspire S3 випускається в цілих чотирьох варіантах конфігурації: дві з них виконані на двоядерному процесорі Core i5 2467M з частотою 1,6 Ггц і з дисками в 320 Гб або 240 Гб SSD, і ще дві конфігурації виконані на двоядерному процесорі Core i7 2637M, частота якого 1,8 Ггц з SSD дисками по 500 Гб і по 240 Гб.

Також ультрабук оснащений 4 Гб оперативної пам'яті і відразу двома жорсткими дисками. Один з них - основний, з ємністю, що залежить від конфігурації вашого пристрою, а другий SSD на 20 Гб, який призначений для обробки режиму гібернації, завдяки цьому диску система здатна прокидатися за лічені миті.

За графічну частину в Acer Aspire S3 відповідає вбудоване в процесор відеоядро Intel HD Graphics 3000.

Оптичним приводом даний ультрабук не оснащений.

Порти
На лівій грані ультрабука розташовані вихід для навушників і вхід для мікрофона. З правого боку самотньо тулиться картрідер. Все інше знаходиться на задній стороні пристрою: HDMI, роз'єм живлення і два інтерфейсу USB. До речі, хочеться зауважити, що інтерфейсів USB 3.0 немає зовсім, що не дуже відповідає нинішнім стандартам. Ethernet порт і VGA вихід в Acer Aspire S3 так само повністю відсутні.

Комунікації
Через відсутність порту для провідного з'єднання всі комунікації в Aspire S3 обмежені лише бездротовими інтерфейсами: Wi-Fi стандартів 802.11b/g/n і Bluetooth 4.0, який відрізняється від свого предка меншим споживанням енергії.

Автономність
За словами виробника, Acer Aspire S3 завдяки різним енергозберігаючим функціям, при звичайній роботі пристрою, з включеним Wi-Fi і середнім навантаженням, повинен працювати від батареї близько 6 годин. Однак, в реальності ці показники виявилися трохи скромніше. Заявленої виробником тривалості роботи близько шести годин можна домогтися лише при зниженій яскравості екрану, відключених безпровідних мережах і слабкою навантаженні на нутрощі ультрабука.

А ось з високою яскравістю екрану і підключеної бездротовою мережею, ультрабук протримається близько 4 годин. Практично стільки ж пристрій протримається і при відтворенні відео з максимальною яскравістю екрану.

Додатково
Звук Aspire S3 видає не найкращої якості, все звучить дуже приглушено, можливо це викликано розташуванням динаміків. При цьому, на ультрабуке красуються написи «DOLBY HOME THEATER» і «Professionally Tuned», які явно не виправдані, тому що, в цілому, звук дуже низької якості.

Також з додаткових функцій можна виділити веб-камеру з досить непоганим дозволом в 1,3 Мп, здатну видавати пристойну, для свого вирішення, картинку. Також на Aspire S3 присутній тачпад з підтримкою жестів декількома пальцями, ліва і права кнопки тачпада заховані під передньою поверхнею мультитач.

Характеристики:
Процесор: Intel Core i5-2467M (1,6 ГГц, 3 Мб)
Дисплей: 13,3 ", 1366 x 768 пікселів, HD Acer CineCrystal LED LCD
Пам'ять: 4096 Мб DDR3 SDRAM
Накопичувачі: 320 Гб HDD, 20 Гб SSD
Оптичний привід: відсутній
Графічна система: Intel HD Graphics 3000
Мережі: Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth
Веб-камера: 1,3 Мпікс
Порти: USB 2.0 - 2, HDMI, навушники, картрідер
Акумулятор: Li-Ion 3 Cell, 3260 мА · ч
Розміри: 219? 323? 17,5 мм
Вага: 1,35 кг
Операційна система: Microsoft Windows 7 Home Premium 64 біт

ПлюсиПлюси:

        Непоганий дизайн
        Легкий корпус
        Висока продуктивність
        Гарна система охолодження

    МінусиМінуси:

        Не саме вдале розташування портів
        Відсутність Ethernet і USB 3.0 портів

Смотрите также:
[06.01.2013][Новини, навіны ультрабук]
Novatech прадставіла новую серыю ультрабуков nFinity (0)
[06.01.2013][Новини, навіны ультрабук]
Sony VAIO T надходять у продаж в Росії (0)

[10.01.2013][Asus Zenbook UX31 Ультрабук]
Тестирование ультрабука ASUS Zenbook UX31E (0)
[11.01.2013][ультрабук Ultrabuk]
Ультрабук Lenovo IdeaPad (0)



Категория: Ультрабук | Просмотров: 465 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтов - uCozCopyright //ultrabuk.at.ua © 2024