Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Ультрабуки ACER [5]
Ультрабуки ASUS [3]
Ультрабуки DELL [2]
Ультрабуки HEWLETT-PACKARD [3]
Ультрабуки LENOVO [4]
Ультрабуки SAMSUNG [2]
Ультрабуки SONY [1]
Ультрабуки TOSHIBA [3]
Ультрабук [40]
Новости Ультрабуков [111]
Новини, навіны ультрабук [220]
Видео обзор Ультрабуков [194]
Поиск

Пример: HP ENVY 4-1150er
Или: ультрабук
Статистика

Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0
Последние отзывы:
<a href=https://leasingber.ru/>leasingber.ru</a>

Мобильная эротика и виртуальный секс - <a href=https://pornopda.xyz/virt/sexcard/33943-7-pravil-kak-ponravitsja-idealnoj-zhenschine-nomera-tel

Как оформить зарубежную карту

1. Выберите банк. Первым шагом является выбор банка, который предлагает зарубежные карты. Вы можете ср


Мини Чат:

Мой Ультрабук .UA
Главная » 2013 » Январь » 7 » Acer Aspire Timeline U M3
01:57
Acer Aspire Timeline U M3

Перше, що відразу впадає в очі в Acer Aspire Timeline U M3, стосовно його зовнішнього вигляду - товщина, вона здається дуже маленькою, але це враження оманливе і викликано, швидше за все, досить незвичним для ультрабуков розміром - 15,6 дюймів. Насправді, товщина пристрою складає 2 см. Такий розмір є незвично великим для ультрабуков, проте, якщо врахувати те, що в ультрабуке встановлений оптичний привід і дискретна відеокарта, то така товщина пристрою здається цілком прийнятною.

Новий ультрабук має габарити 375х252х20 мм. Взагалі, для пристроїв з подібними характеристиками, товщина всього лише в 20 мм є рекордною. До цього найтоншими вважалися MacBook Pro (25,4 мм) і Sony VAIO SE (24,5 мм), однак, Acer Aspire Timeline U M3 перевершує обидва цих результату майже на півсантиметра. У тому, що стосується ваги, то новинка так само вийшла не дуже важкою, вага пристрою складається всього 2,11 кг. Однак, навіть більш товстий Sovu VAIO Se має меншу вагу, всього 1,99 кг, хоча різниця в якихось 100 з невеликим грамів не є дуже суттєвою.

Ультрабук виконаний в матово-чорному кольорі, цей колір є основним. Пристрій в такому кольорі виглядає дуже стильно і радує око. Відразу видно, що компанія Acer намагалася відновити дизайн своїх пристроїв, і це їм явно вдалося. Новинка не дуже схожа на попередні моделі від Acer, вона виглядає по-новому і дуже ефектно.

Корпус пристрою частково виконаний з алюмінію, але через матової фарби це буде складно помітити з першого погляду. До речі, варто окремо згадати про те, що така матова поверхня все одно сильно мажеться, на ній відбитки пальців залишаються сильно помітними, як і на глянцевих поверхнях. До якості виконання корпусу немає ніяких претензій, корпус пристрою зібраний дуже якісно, ​​в цьому виробники пристрою попрацювали на совість. У пристрої повністю відсутні різні люфти або скрипи, всі частини корпусу підігнані один до одного дуже щільно, не було відмічено якої-небудь халтури з боку виробника.

Днище Acer Aspire Timeline U M3 абсолютно плоске, на ньому знаходиться всього декілька вентиляційних отворів. Ультрабук не дуже сильно нагрівається під час роботи, але тим не менш, отвори для виведення повітря все одно не варто перекривати, поміщаючи ноутбук на м'яку поверхню або на коліна.

Усередині Acer Aspire Timeline U M3 виконаний нітрохи не гірше, ніж зовні. Тут компанія Acer не стала робити жодних кардинальних змін, як із зовнішнім виглядом пристрою, однак, деякі нововведення таки присутні і тут.




У ультрабуке використовується клавіатура острівного типу, схожа з клавіатурами в попередніх моделях від компанії Acer, однак, у ній так само є сіра підкладка, яка вперше зустрічається в ультрабуках від даної компанії. Відстань між клавішами в клавіатурі Acer Aspire Timeline U M3 виконано більше звичайного, через що кнопки злегка втратили в своїх розмірах, але до цього можна досить швидко звикнути і вже після невеликого періоду користування пристроєм перестати відчувати дискомфорт. Однак, тут є й не дуже приємний момент - в центрі клавіатура злегка прогинається, що є наслідком недостатньої жорсткості корпусу.

Тачпад за кольором майже повністю зливається з корпусом, але він відділений від інших частин пристрою невеликий прорізом. Робота тачпада не викликає ніяких нарікань.

Додаткові кнопки в Acer Aspire Timeline U M3 відсутні. Блок клавіш [F1] - [F12] також не відрізняється великою функціональністю. Також варто згадати про не самому зручному розташуванні кнопки живлення. Найчастіше виробники розміщують її зверху або збоку від клавіатури, також іноді її можна зустріти на одному з бічних торців пристрою, однак, в Timeline U M3 виробники навіщось вирішили помістити її на передній панелі, дуже спірне рішення, однак, до цього цілком можна звикнути.

Крім того, приємним моментом в пристрої корпусу ноутбука є наявність доступу до жорсткого диска пристрою, що буде корисним при апгрейді пристрої або усуненні будь-яких неполадок, так як для доступу до жорсткого диска не доведеться розбирати пристрої повністю. Поруч з жорстким диском знаходиться додатковий SSD-накопичувач з чіпами флеш-пам'яті Toshiba і контроллер Wi-Fi.

Екран
Acer Aspire Timeline U M3 має екран розміром 15,6 дюймів, від такого розміру екрану варто було очікувати більшого дозволу, чим в інших ультрабуках з меншою діагоналлю екрана, однак, в Timeline U M3 ми отримуємо все ті ж стандартні 1366х768. Навіть не дивлячись на те, що тепер виробники примудряються встановлювати дисплеї з роздільною здатністю 1600х900 точок навіть в 13,3 дюймові пристрої.

Якість зображення, що видається дисплеєм ноутбука, виявилося гірше, ніж очікувалося. Кути огляду не дуже хороші, в першу чергу, це стосується відхилень по вертикалі, спотворення зображення і квітів починається навіть при не дуже великих відхиленнях. З кутами огляду по горизонталі все йде набагато краще, там вони більш-менш прийнятні. З квітами все так само йде не найкращим чином.

Начинка
Технічні характеристики Acer Aspire Timeline U M3, по більшій частині, пояснюються товщиною корпуса. Так, на ультрабуке встановлений двоядерний чіп від тонкого і компактного ультрабука, це Core i5-2467M, він працює на номінальній частоті 1,66 ГГц, але здатний розігнатися до 2,3 Ггц. Тепловиділення такого процесора становить усього 17 Вт, що в цілих два рази менше, ніж у традиційних Core i5. Така частота не є дуже низькою, а даний процесор здатний виконувати всі необхідні завдання, можливо, за винятком професійних додатків для відеомонтажу або 3D-моделювання.

Також, через товщину пристрою виробникам, можливо, довелося пожертвувати оперативною пам'яттю пристрою. На ультрабуке встановлено 4 Гб пам'яті, не дуже маленький обсяг, він також дозволить справлятися з усіма потрібними завданнями, однак, розширити пам'ять вийде лише до 6 Гб. Внаслідок того, що 2 Гб пам'яті розпаяний прямо на корпусі пристрою, а для користувача доступний всього лише один додатковий слот пам'яті, на який можна поставити до 4 Гб пам'яті.

Для постійного зберігання даних в Acer Aspire Timeline U M3 використовується жорсткий диск об'ємом в 500 Гб і швидкістю обертання шпинделя 5400 об / хв. Однак, це не викличе жодних проблем із швидкістю завантаження операційної системи або з виходом пристрою із сплячого режиму. Пристрій доповнено твердотілим SSD-накопичувачем об'ємом 20 Гб, призначеним спеціально для прискорення цих дій. Крім того, старша комплектація пристрою також забезпечується повноцінним SSD-накопичувачем об'ємом 256 Гб.

Ну а тепер, переходимо до самої цікавої частини нашого огляду, до найцікавішого компоненту Acer Aspire Timeline U M3 - 3D графіці, яка забезпечується дискретною відеокартою NVIDIA GeForce GT 640M.

У першому поколінні ультрабуков дискретна графіка була відсутня, хоча це могло зіграти дуже позитивну роль у конкуренції з MacBook Air. І ось тепер компанія Acer випускає ноутбук з дискретною графікою від компанії NVIDIA. Така графіка базується на архітектурі нового покоління Kepler, яка ще не була представлена ​​офіційно. Однак, для того, щоб ноутбук міг раніше з'явитися на полицях магазинів, компанія NVIDIA дозволила Acer говорити про дану технологію ще до офіційного анонсу.

Судячи з синтетичним тестам, навіть не дивлячись на не самий сильний процесор, Acer Aspire Timeline U M3 показав дуже вражаючі результати, з легкістю обійшовши відеокарти GT 540M (X460) і GT 555M (GE620).

Відмінні результати синтетики так само підтвердилися в більшості ігор, в 3D додатках новинка Acer показує себе дуже добре. На продуктивність так само позитивно впливає дозвіл ультрабука. Майже всі сучасні ігри здатні цілком пристойно працювати на найвищих налаштуваннях графіки.

Ось результати, які показав Acer Aspire Timeline U M3 в сучасних іграх (всі результати показані в іграх на встановленому максимально доступному дозволі 1366х768 і високих налаштуваннях графіки):

У Aliens vs. Predator ультрабук здатний видати 18 FPS. У Crysis 2 Timeline U M3 видає 30 FPS. У Deus Ex: Human Revolution ноутбук стабільно тримає 40 FPS. У DiRT 3 - 32 FPS. У H.A.W.X. 2 Acer Aspire Timeline U M3 здатний і зовсім показати 65 FPS. У Metro 2033 ультрабук показує 24 кадрів в секунду. У Mafia II - 29 кадрів в секунду. У Resident Evil 5 Timeline U M3 видає 58 FPS. У StarCraft 2 - 72 FPS. І нарешті, в World In Conflict пристрій показує 29 кадрів в секунду.

Майже у всіх іграх було показано задовільний кількість кадрів в секунду, не викликає дискомфорту при грі, крім того, в крайньому випадку, ніхто не забороняє в налаштуваннях графіки гри відсунути повзунок від максимальної якості. Тому Acer Aspire Timeline U M3 цілком можна рекомендувати як недороге ігрове рішення.

Порти
Acer Aspire Timeline U M3 має дуже пристойним набором портів. Хоча, з такими розмірами ультрабука не помістити всі необхідні користувачу роз'єми було б просто соромно. До того ж, як ми вже говорили, Timeline U M3 ще й оснащений оптичним приводом.

На лівій грані ноутбука розташовується оптичний привід з кнопкою для витягання лотка і індикатором, миготливим при читанні або запису диска. Поруч розташовується картрідер.

Правий торець пристрою виявився повністю порожнім, тут повністю відсутні будь роз'єми. Тільки самотньо тулиться Kensington Lock.

На передній грані портів теж немає, тут знаходиться лише кнопка живлення пристрою.

Основна частина портів в Acer Aspire Timeline U M3 розташовується на задній частині пристрою. Там знаходяться: роз'єм живлення, Ethernet-порт RJ-45, що дозволяє встановлювати дротове підключення до мережі, HDMI, два USB-порти версії 2.0, один інтерфейс USB 3.0, аудіовихід, він до речі, поєднаний з входом для мікрофона, а також блок для вентиляції .

Для повного набору не вистачає тільки VGA-роз'єму, можливо, для когось це стане великим недоліком, але дані роз'єми у наш час все менше і менше використовуються в різних пристроях.

Також, дуже спірним є розташування основної частини портів, у тому числі всіх USB-інтерфейсів та аудіовиходу, на задній грані пристрою. Зазвичай там розташовуються найбільші незатребувані порти, а тут ззаду виявилися всі самі часто використовувані порти, що дуже незручно, так як навіть для банального підключення флеш-накопичувача або зовнішнього жорсткого диска доведеться тягнутися до задньої частини пристрою і намацувати потрібний порт або зовсім піднімати пристрій.

Комунікації
У тому, що стосується комунікацій, то в даному ультрабуке присутній весь стандартний набір: Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0, а так само Gigabit Ethernet для установки провідного з'єднання з мережею.

Автономність
На Acer Aspire Timeline U M3 встановлена ​​не дуже ємна батаеря, але ті результати, які вона показує, дійсно вражають. При мінімальному навантаженні пристрій здатний протриматися близько 8 годин. При роботі в інтернеті і перегляді відео без підзарядки ультрабук може пропрацювати 4-5 годин. При високому навантаженні пристрій протримається 2 з невеликим години, не найкращий результат серед ультрабуков, але для такої слабкої батареї дуже пристойно.

Додатково
Не дивлячись на напис «DOLBY Home Theater» на корпусі ультрабука, звук не відрізняється нічим особливим від рядових ноутбуків. Головний недолік вбудованих динаміків - їх розташування. Вони розташовані на дні пристрою, тому звук йде в поверхню, на якій розташовується пристрої.

Також в пристрій вбудована веб-камера з роздільною здатністю в 1,3 мегапікселя. Якісні фото навряд чи можна буде зробити такою камерою, але для відео чату цілком згодиться.

Характеристики Acer Aspire Timeline U M3:
Операційна система: Windows ® 7 Home Premium 64-bit;
Процесор: Intel Core i5 Processor 2467M (1.6GHz), 3MB L3 Cache;
Відеокарта: дискретна NVIDIA GeForce GT 640M + інтегрована, Intel HD 3000;
Дисплей: 15,6 ", 1366 × 768, 16:9;
Оперативна пам'ять: 4GB DDR3-1333);
Жорсткий диск: 500 Гбайт (5400 об / хв, SerialATA) + 20 Гбайт SSD для прискорення запуску і виходу із сплячого режиму;
Звук: Dolby Home Theater;
Камера: 1.3 Мпікс;
Комунікації: 10/100/1000 Gigabit LAN, Bluetooth 3.0, Wi-Fi;
Порти: 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, RJ-45, HDMI, 3,5 мм порт, картрідер (SD);
Розміри (ШxГxВ): 375 x 250 x 20;
Вага: 2.11 кг.

    ПлюсиПлюси:

        Відмінний оновлений дизайн
        Дуже якісна збірка
        Висока продуктивність
        Дискретна відеокарта
        Наявність оптичного приводу

    МінусиМінуси:

        Невисока тривалість автономної роботи
        Незручне розташування портів і кнопки живлення


Смотрите также:
[07.01.2013][Новости Ультрабуков]
Китайский ультрабук от Lenovo с DVD приводом (0)
[06.01.2013][Новини, навіны ультрабук]
Intel планує запустити дешеві ультрабукі із пластику (0)

[11.01.2013][http://ultrabook.comfy.ua]
Sony VAIO SVT1111Z9R/S (0)
[11.01.2013][http://ultrabook.comfy.ua]
ASUS UX21E (UX21E-KX017V) (0)



Категория: Ультрабук | Просмотров: 759 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтов - uCozCopyright //ultrabuk.at.ua © 2024