Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Ультрабуки ACER [5]
Ультрабуки ASUS [3]
Ультрабуки DELL [2]
Ультрабуки HEWLETT-PACKARD [3]
Ультрабуки LENOVO [4]
Ультрабуки SAMSUNG [2]
Ультрабуки SONY [1]
Ультрабуки TOSHIBA [3]
Ультрабук [40]
Новости Ультрабуков [111]
Новини, навіны ультрабук [220]
Видео обзор Ультрабуков [194]
Поиск

Пример: HP ENVY 4-1150er
Или: ультрабук
Статистика

Онлайн всего: 8
Гостей: 8
Пользователей: 0
Последние отзывы:
<a href=https://leasingber.ru/>leasingber.ru</a>

Мобильная эротика и виртуальный секс - <a href=https://pornopda.xyz/virt/sexcard/33943-7-pravil-kak-ponravitsja-idealnoj-zhenschine-nomera-tel

Как оформить зарубежную карту

1. Выберите банк. Первым шагом является выбор банка, который предлагает зарубежные карты. Вы можете ср


Мини Чат:

Мой Ультрабук .UA
Главная » 2013 » Январь » 7 » Asus Zenbook UX31
14:27
Asus Zenbook UX31

Зовні ультрабук ASUS Zenbook UX31 виглядає просто прекрасно, як і схожа модель Zenbook UX21E. Весь корпус дуже тонкий і повністю виконаний з алюмінію. Всі лінії в дизайні пристрою дуже строгі і привертають увагу. Зібраний апарат дуже якісно, ​​ніде нічого не люфтить, а алюмінієвий корпус додає йому додаткову міцність.

На передніх і задніх гранях пристрою відсутні будь порти, всі вони вмістилися на лівій і правій частинах пристрою.

Екран
У ASUS Zenbook UX31 встановлений широкоформатний LED-дисплей розміром 13,3 дюйма і роздільною здатністю 1600 x 900 пікселів. Від своїх основних конкурентів екран Zenbook UX31 відрізняється більш високою яскравістю. Але навіть незважаючи на це, глянсовий дисплей таки буде викликати деякі відблиски на сонці.

Головний недолік екрану - невеликі кути огляду. При будь-яких відхиленнях від перпендикулярно стоїть екрану картинка починає втрачати колір, а при більшому відхиленні всі кольори поступово інвертуються.

Начинка
ASUS Zenbook UX31 оснащений двоядерним процесором Core i7-2677M з тактовою частотою в 1,8 ГГц. Даний процесор дозволяє ноутбуку без особливих труднощів виконувати всі основні завдання, що вимагаються звичайному користувачеві.

Так само на Zenbook UX31 встановлюється від 2 до 4 Гб оперативної пам'яті, в залежності від комплектації. Для зберігання даних використовується SSD-накопичувач на 128 або ж 256 Гб, знову ж таки в залежності від комплектації вашого ультрабука.

За графічну частину в UX31отвечает вбудований Intel GMA 3000, що не дозволить грати в сучасні комп'ютерні ігри на високих налаштуваннях графіки, проте, для бізнес-ноутбука, яким і є ASUS Zenbook UX31, це не так вже суттєво. Для виконання всіх завдань, необхідних для офісу або поїздок, потужності цього ультрабука вистачить позаочі.




Порти
ASUS Zenbook UX31 володіє точно таким же набором портів, як і його молодший брат Zenbook UX21, це: USB 2.0 і USB 3.0 порти, micro HDMi, mini VGA, а так само вихід для навушників. Але розташування портів змінилося, так mini-VGA тепер опинився на правій стороні, поруч з micro HDMI. А про те, що стосується аудиовхода пристрої, то він призначений тільки для навушників, мікрофони та навушники ультрабуком не підтримуються, але це компенсується вбудованим мікрофоном.

Крім усього іншого, в UX31, на відміну від UX21 з'явився картрідер 2-в-1 (SD / MMC), який дозволить зчитувати інформацію з карт пам'яті.

Комунікації
По частині бездротових комунікацій, Zenbook UX31 не виділяється нічим особливим, тут все досить стандартно: WLAN 802.11 і Bluetooth 4.0 + HS.

Автономність
З автономністю у ASUS Zenbook UX31 все дуже навіть непогано, при невеликому навантаженні і малої яскравості екрану, ультрабук цілком здатний протриматися близько 7:00. В офісному режимі роботи, при зменшеній яскравості екрану, батарейка протягне близько 6 годин. Ну а при високій яскравості дисплея, включеними адаптерами бездротового зв'язку, ноутбук зможе протриматися близько 4 годин.

Домогтися настільки непоганий тривалості роботи дозволяє світлодіодне підсвічування екрану, не дуже голодний на заряд батареї процесор і твердотільний накопичувач.

Додатково
У ASUS Zenbook UX31 присутній вебкамера на 2 мегапікселі, що в порівнянні з найближчими конкурентами дуже непогано. Такий камери цілком вистачить для комфортного спілкування через інтернет. Так само разом з камерою розташовано два мікрофони, які здатні записувати звук дуже хорошої якості.

Звук, що видається UX31, так само виявився дуже якісним. Стереодинаміки розташовані в панелі, яка з'єднує екран з базовою частиною корпусу, таке розташування динаміків є дуже зручним, оскільки в цьому випадку звук виявляється спрямованим прямо на користувача. Аудіосистема Bang & Olufsen ICEpower, встановлена ​​на ультрабуке, при програванні музики видає дуже пристойний звук з басом. Запас гучності теж дуже хороший, хоча при збільшенні гучності, якість звуку починає трохи падати.

Характеристики:
Процесор: Intel Core i5 2557M / Core i7 2677M
Оперативна пам'ять: 4ГБ DDR3 1333 МГц
Пам'ять: SSD Serial ATA 128ГБ/256ГБ
Графіка: Intel HD Graphics 3000
Дисплей: 13.3 дюймів, 1600 × 900, глянсовий
Зв'язок: Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n
Інтерфейси: USB 2.0, USB 3.0, mini VGA, micro HDMI, вхід мікрофонний, вихід аудіо / навушники, карт-рідер
Веб-камера: 1.3 МП
Операційна система: Windows 7 Home Premium


    ПлюсиПлюси:

        Чудовий дизайн
        Якісна збірка
        Висока продуктивність
        Пристойний час роботи

    МінусиМінуси:

        Не дуже велика кількість портів


Смотрите также:
[06.01.2013][Новости Ультрабуков]
Множество новых ультрабуков Ivy Bridge на Computex 2012 (0)
[06.01.2013][Новини, навіны ультрабук]
Sony VAIO T паступаюць у продаж у Расіі (0)

[10.01.2013][Asus Zenbook UX31 Ультрабук]
Ультрабук Asus Zenbook - в Украине (0)
[13.01.2013][Ультрабук Цены Украина]
Цена ультрабука: Asus X201E (X201E-KX041D) Peach (0)



Категория: Ультрабук | Просмотров: 387 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтов - uCozCopyright //ultrabuk.at.ua © 2024