Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Ультрабуки ACER [5]
Ультрабуки ASUS [3]
Ультрабуки DELL [2]
Ультрабуки HEWLETT-PACKARD [3]
Ультрабуки LENOVO [4]
Ультрабуки SAMSUNG [2]
Ультрабуки SONY [1]
Ультрабуки TOSHIBA [3]
Ультрабук [40]
Новости Ультрабуков [111]
Новини, навіны ультрабук [220]
Видео обзор Ультрабуков [194]
Поиск

Пример: HP ENVY 4-1150er
Или: ультрабук
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Последние отзывы:
<a href=https://leasingber.ru/>leasingber.ru</a>

Мобильная эротика и виртуальный секс - <a href=https://pornopda.xyz/virt/sexcard/33943-7-pravil-kak-ponravitsja-idealnoj-zhenschine-nomera-tel

Как оформить зарубежную карту

1. Выберите банк. Первым шагом является выбор банка, который предлагает зарубежные карты. Вы можете ср


Мини Чат:

Мой Ультрабук .UA
Главная » 2013 » Январь » 6 » HP представила Envy Sleekbook / Ultrabook, також і з чіпами AMD
17:23
HP представила Envy Sleekbook / Ultrabook, також і з чіпами AMD

Американська компанія HP представила публіці велику кількість нових ноутбуків і рішень на заході, що проходив у Шанхаї, в тому числі були представлені і 14 - і 15,6-дюймові моделі тонких мобільні комп'ютерів серій Envy Ultrabook і Envy Sleekbook, мають дуже демократичну ціну - їх вартість починається з досить низькою для ультрабуков позначки в 600 доларів.

Компанія HP не стала називати всі свої моделі ультрабукамі. Причиною цього стало те, що пристрої, що потрапили в лінійку Sleekbook просто-напросто не вписуються в концепцію ультрабуков, яку придумала компанія Intel. У Sleekbook використовуються жорсткі диски, а деякі з моделей і зовсім оснащуються чіпами AMD. Однак, подібна різниця у внутрішній начинці не позначилася на зовнішньому вигляді пристроїв, з вигляду моделі Ultrabook і Sleekbook виглядають зовсім самотнього. Обидві лінійки ноутбуків будуть випускатися з 14-дюймовим або 15,6-дюймовим дисплеями, а вага пристроїв буде починатися з 1,8 кг, товщина складає 19,8 мм. Корпуси ноутбуків майже повністю виконані з пластику, а метал використовується тонким шаром і лише в деяких місцях, як наприклад, навколо клавіатури і поряд з сенсорною панеллю.

Як відзначають журналісти, від більш дорогих ноутбуків від компанії HP, дані пристрої відрізняються ще й екранами, якість зображення в них значно гірше. Дозвіл екрану в обох лінійках становить 1366 × 768 пікселів. Обидва ноутбука мають досить привабливий зовнішній вигляд, особливо виділяється дизайн чорної моделі пристрою, грані якого виконані в темно-червоному кольорі і дуже добре виділяються.

Журналісти з видання The Verge повідомляють, що перші моделі ноутбуків будуть поставлятися з чіпами попереднього покоління Intel Sandy Bridge, але незабаром вони будуть замінені на самі нові процесори - Intel Ivy Bridge. Крім того, обидва пристрої мають при собі досить широкий набір портів, який включає в себе HDMI-порт, інтерфейс USB 3.0, а також гігабітний мережевий контролер і SD-картрідером.

Hewlett-Packard повідомляє, що пристрої будуть мати 4 Гбайт оперативної пам'яті, підтримку бездротової мережі Wi-Fi 802.11a/g/n, а також якісні динаміки Beats Audio з сабвуфером, які тепер встановлюються майже у всіх пристроях від HP. Акумулятор зможе забезпечити до 8 годин автономної роботи пристроїв в моделі з дисплеєм 13 дюймів і до 9 годин в 15,6-дюймових моделях. Базова модель Sleekbook, оснащена 500-Гбайт жорстким диском в США обійдеться в $ 700, але при бажанні за $ 750 можна придбати Ultrabook з 32-Гбайт флеш-буфером, який призначений для збільшення чуйності і продуктивності. При цьому модель Sleekbook, що має ті ж самі характеристики, але з дисплеєм 15,6 дюймів матиме цінник вже на $ 100 дорожче - вона обійдеться в $ 800, а Ultrabook-версія, з 15,6-дюймовим дисплеєм буде коштувати $ 850. Крім цього, пристрої Ultrabook з 32-Гбайт флеш-накопичувачем володіють підтримкою цілого набору цікавих технологій, таких як Rapid Start, Identity Protection, Smart Response і Smart Connect.

Але, напевно, найцікавішою з усіх представлених моделей став 15,6-дюймовий Sleekbook, виконаний на базі гібридних процесорів AMD Trinity середнього рівня, так як його початкова ціна складає всього-лише $ 600, тобто на $ 200 менше того, що попросить відповідна модель на базі платформи від Intel. Але, вартість пристрою знижена не тільки за рахунок використання процесора AMD, також знижено і кількість пам'яті - ноутбук оснащується 320-Гбайт накопичувачем.

У майбутньому компанія HP також планує випустити моделі Pro, які запропонують модуль TPM-захисту та Windows 7 Professional. Всі Sleekbook / Ultrabook, створені на базі процесорів від Intel на території США доступні вже сьогодні, а 15,6-дюймовий Sleekbook з APU AMD Trinity повинен буде з'явитися у продажу 20 червня.


Выбрать Ультрабук
Фото Ультрабуков
Видео Ультрабуки
Новости Ультрабук
Ультрабук
Ультрабук
Ультрабук



Смотрите также:
[06.01.2013][Новости Ультрабуков]
Легкая новинка от NEC – LaVie Z (0)
[11.01.2013][Видео обзор Ультрабуков]
Обзор ультрабука Acer Aspire S3 (0)

[13.01.2013][Ультрабук Цены Украина]
Цена ультрабука: Asus ZenBook UX21A (UX21A-K1009H) Silver (0)
[12.01.2013][ультрабук Ultrabuk]
Ультрабук Acer Aspire S3-391-53314G52add (NX.M1FEU.003) (0)



Категория: Новини, навіны ультрабук | Просмотров: 384 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтов - uCozCopyright //ultrabuk.at.ua © 2024