Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Ультрабуки ACER [5]
Ультрабуки ASUS [3]
Ультрабуки DELL [2]
Ультрабуки HEWLETT-PACKARD [3]
Ультрабуки LENOVO [4]
Ультрабуки SAMSUNG [2]
Ультрабуки SONY [1]
Ультрабуки TOSHIBA [3]
Ультрабук [40]
Новости Ультрабуков [111]
Новини, навіны ультрабук [220]
Видео обзор Ультрабуков [194]
Поиск

Пример: HP ENVY 4-1150er
Или: ультрабук
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Последние отзывы:
<a href=https://leasingber.ru/>leasingber.ru</a>

Мобильная эротика и виртуальный секс - <a href=https://pornopda.xyz/virt/sexcard/33943-7-pravil-kak-ponravitsja-idealnoj-zhenschine-nomera-tel

Как оформить зарубежную карту

1. Выберите банк. Первым шагом является выбор банка, который предлагает зарубежные карты. Вы можете ср


Мини Чат:

Мой Ультрабук .UA
Главная » 2013 » Январь » 7 » Lenovo ThinkPad X1 Carbon
21:12
Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Восени 2011-го року Lenovo випустила цілий ряд різних моделей ультрабуков, призначених для самих різних категорій користувачів. За великим рахунком, компанія зробила дуже гарну роботу, яка в результаті принесла їй ще більший авторитет в очах покупців, зокрема за рахунок таких популярних і доступних моделей як ThinkPad U300s і IdeaPad U310. Але, швидше за все, компанія не буде зупинятися на досягнутому рівні, що доводить і остання розробка - ультрабук Lenovo ThinkPad X1 Carbon.

Так званий «карбоновий ультрабук» являє собою продовження минулорічної версії Х1, але він повинен піти далі і переплюнути всіх: сучасний 14-дюймовий ультрабук з центральним процесором Intel Core i5, 128 ГБ SSD і 4 ГБ оперативної пам'яті - і це все в базовій версії! Виникає враження, що Lenovo розкрила всі свої карти і зібрала останні технології в одній машині з елегантним дизайном.

Обладнання та дизайн
ThinkPad X1 Carbon трохи схожий на продукт компанії Apple під назвою «MacBook Air», але насправді Lenovo має трохи заокруглений кожен куточок. Це надає новинці ще більш сучасного вигляду.

Варто відзначити, що карбоновий матеріал досить комфортний і неймовірно міцний. У Lenovo заявляють, що карбон був обраний тому, що він навіть легше, ніж алюміній. В результаті X1 Carbon отримав вага 1.36 кг і товщину 0.74 дюйма в самому товстому місці. Компанія хвалиться тим, що модель легко проходить різні тести в екстремальних температурах і ситуаціях.

На правій стороні знаходяться такі порти і слоти як Mini DisplayPort (замінює порти HDMI і Ethernet), SD, 3,5-мм роз'єм для навушників і USB 3.0. Зліва знаходиться порт USB 2.0, поруч зі слотом для адаптера живлення і бездротовим комунікатором. Також є слот для SIM-карт, але в базовій моделі його немає.

Дисплей
Екран матовий, має дозвіл 1600 на 900 точок. Як і в більшості сучасних ультрабуков, горизонтальні кути огляду відмінні, але в тому випадку, якщо ви хочете подивитися на екран знизу або зверху, то кольори інвертуються. Перш ніж знайти саме зручне для себе місце, ви обов'язково будете регулювати кут екрану. Варто відзначити, що дисплей має надійний шарнір, який залишається на місці майже під будь-яким кутом.

Клавіатура і тачпад
Дизайн клавіатури нагадує модель Lenovo U310. Завдяки підсвічуванню клавіш, а також їх простій регулюванню за допомогою «FN» і «Пробіл», користувач буде відчувати комфорт при роботі навіть у вечірній час.

Щодо тачпада, то він вийшов дуже рідкісним - скляний тачпад X1 Carbon досить великий і гладкий. На всі жести користувача відповідає дуже швидко.

Начинка
Зрозуміло, ультрабук Lenovo ThinkPad X1 Carbon побудований на базі процесора Ivy Bridge. Молодша модель оснащена центральним процесором під назвою «Intel Core i5-3317U» і має тактову частоту 1,7 ГГц, а також інтегровану відеосистему, 128 ГБ SSD і 4 ГБ оперативної пам'яті. В якості опції пропонується підтримка роботи в мережах 3G.

За 1499 американських доларів покупець отримає конфігурацію з процесором Core i5, тактова частота якого становить 1,8 ГГц, і 128 ГБ SSD. Якщо заплатити 1649 доларів, то процесор залишиться таким же, але пам'ять буде в два рази більше, тобто 256 ГБ SSD.

На завершення підкреслимо, сама топова версія обійдеться в 1849 доларів - процесор Intel Core i7 з тактовою частотою 2 ГГц.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon фото






Смотрите также:
[06.01.2013][Новини, навіны ультрабук]
Ультрабукі краще MacBook Air або iPad (0)
[07.01.2013][Ультрабук]
Lenovo U310 (0)

[10.01.2013][Acer Aspire S7 Ультрабук]
Видео обзор ультрабука Acer Aspire S7 (0)
[11.01.2013][ультрабук Ultrabuk]
Ноутбук HP ENVY 6-1055er (B6X78EA) (0)



Категория: Ультрабук | Просмотров: 380 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтов - uCozCopyright //ultrabuk.at.ua © 2024