Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Ультрабуки ACER [5]
Ультрабуки ASUS [3]
Ультрабуки DELL [2]
Ультрабуки HEWLETT-PACKARD [3]
Ультрабуки LENOVO [4]
Ультрабуки SAMSUNG [2]
Ультрабуки SONY [1]
Ультрабуки TOSHIBA [3]
Ультрабук [40]
Новости Ультрабуков [111]
Новини, навіны ультрабук [220]
Видео обзор Ультрабуков [194]
Поиск

Пример: HP ENVY 4-1150er
Или: ультрабук
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Последние отзывы:
<a href=https://leasingber.ru/>leasingber.ru</a>

Мобильная эротика и виртуальный секс - <a href=https://pornopda.xyz/virt/sexcard/33943-7-pravil-kak-ponravitsja-idealnoj-zhenschine-nomera-tel

Как оформить зарубежную карту

1. Выберите банк. Первым шагом является выбор банка, который предлагает зарубежные карты. Вы можете ср


Мини Чат:

Мой Ультрабук .UA
Главная » 2013 » Январь » 6 » Qualcomm готує свого конкурента ультрабукам
15:41
Qualcomm готує свого конкурента ультрабукам

Старший віце-президент компанії Qualcomm Роб Чендхок (Rob Chandhok) повідомив, що чотириядерні процесори Snapdragon S4 з'являться в ноутбуках на базі Windows 8. Крім того, ці ноутбуки стануть значно тонші, ніж Apple MacBook Air або сучасні ультрабукі. »Ми розробляємо пристрої набагато більш тонкі, ніж те, що Intel називає ультрабукамі», - говорить Чендок.

Старший віце-президент Qualcomm вважає, що грань між сучасними смартфонами високого класу, де найчастіше зустрічаються чіпи Qualcomm, і ноутбуками починає швидко стиратися. Нові процесори Qualcomm Snapdragon S4 дозволять виробляти компактні ноутбуки, які будуть оснащені екранами більшого дозволу, а так само будуть мати більш тривалим часом автономної роботи і завжди зможуть перебувати на зв'язку. Системи на чіпі S4 оснащуються власними ядрами CPU Krait, створеними компанією Qualcomm, які засновані на архітектурі ARM і по продуктивності знаходяться між Cortex-A9 і Cortex-A15, а також досить потужною графікою Adreno 225 з підтримкою Direct3D 9.3.

Крім цього, потужності чотирьохядерного чіпа Qualcomm Snapdragon S4 з багатоядерної графікою повинне буде бути достатньо для того, щоб забезпечити достатню продуктивність для всіх завдань, які можуть знадобитися користувачам на пристроях, що працюють на новій Windows 8 ARM, в тому числі і для ігрових завдань.

Так само, як компанія Intel намагається завоювати частину ринку мобільних мікропроцесорів для смартфонів, так і компанія Qualcomm намагається розширити сферу свого впливу на ринку ПК. Ряд розробників вже отримав від Qualcomm перші прототипи систем з Windows 8 і чіпами Qualcomm Snapdragon S4. Але компанія Intel відчуває загрозу з боку інших ARM-виробників і вкладає величезні суми у просування свого бренду ультрабуков, які є тонкими, легкими, продуктивними і при цьому відносно дешевими. Ноутбуки на базі Qualcomm Snapdragon отримають підтримку технології 4G і матимуть широкі мультимедійні можливості.

Виробляються в даний момент 2-ядерні процесори і 4-ядерні процесоори, які незабаром так само надійдуть у виробництво, створюються з дотриманням 28-нм норм техпроцесу. Це дозволило компанії Qualcomm не тільки збільшити продуктивність даних процесорів, але і поліпшити енергоефективність по відношенню до своїх чіпам попереднього покоління.

Операційна система Windows 8 буде 64-бітної, і ARM вже анонсувала підтримаю 64-біт обчислень для своєї нової архітектури ARMv8. Крім цього, Qualcomm займається впровадженням підтримки 64-бітових обчислень в прийдешніх процесорах Snapdragon, але Роб Чендхок в даний момент не може повідомити, в який час буде представлений даний чіп.

Схоже, що компанії Qualcomm на ПК ринку доведеться конкурувати не тільки з Intel, але і з іншими розробниками чіпів ARM, такими як NVIDIA і Texas Instruments, які збираються представити свої рішення напередодні запуску Windows 8. Не дивлячись на те, що базові функції чіпів від цих компаній будуть аналогічними, Qualcomm щосили постарається виділити свою продукцію на тлі конкурентів і зробить це з допомогою розробки програмного забезпечення, яке буде здатне в повній мірі використовувати всі можливості чіпів Snapdragon.



Выбрать Ультрабук
Фото Ультрабуков
Видео Ультрабуки
Новости Ультрабук
Ультрабук
Ультрабук
Ультрабук




Смотрите также:
[07.01.2013][Новини, навіны ультрабук]
DRAMeXchange: пастаўкі ультрабуков падвояцца ў 2013 (0)
[06.01.2013][Новини, навіны ультрабук]
Lenovo абвясціла аб старце продажаў ультрабуков U310 і U410 (0)

[10.01.2013][Acer Aspire S7 Ультрабук]
Превью сенсорного FullHD ультрабука Acer S7 Computex2012 (0)
[10.01.2013][Lenovo IdeaPad U300s Ультрабук]
Обзор ультрабука Lenovo IdeaPad U300 (0)



Категория: Новини, навіны ультрабук | Просмотров: 416 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтов - uCozCopyright //ultrabuk.at.ua © 2024