Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Ультрабуки: ACER : ASUS : DELL : HEWLETT-PACKARD : LENOVO : SAMSUNG : SONY : TOSHIBA
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Ультрабуки ACER [5]
Ультрабуки ASUS [3]
Ультрабуки DELL [2]
Ультрабуки HEWLETT-PACKARD [3]
Ультрабуки LENOVO [4]
Ультрабуки SAMSUNG [2]
Ультрабуки SONY [1]
Ультрабуки TOSHIBA [3]
Ультрабук [40]
Новости Ультрабуков [111]
Новини, навіны ультрабук [220]
Видео обзор Ультрабуков [194]
Поиск

Пример: HP ENVY 4-1150er
Или: ультрабук
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Последние отзывы:
<a href=https://leasingber.ru/>leasingber.ru</a>

Мобильная эротика и виртуальный секс - <a href=https://pornopda.xyz/virt/sexcard/33943-7-pravil-kak-ponravitsja-idealnoj-zhenschine-nomera-tel

Как оформить зарубежную карту

1. Выберите банк. Первым шагом является выбор банка, который предлагает зарубежные карты. Вы можете ср


Мини Чат:

Мой Ультрабук .UA
Главная » 2013 » Январь » 7 » Dell XPS 13
14:53
Dell XPS 13

Зовні Dell XPS 13 виглядає досить не погано, весь дизайн виконаний в дуже строгому стилі. Частково він нагадує MacBook Air, обидва пристрої мають дуже багато схожих рис, при цьому XPS 13 виглядає компактніше і свіже.

Корпус ультрабука дуже тонкий, виконаний з алюмінію, із закругленими краями. Відбитки пальців і жирні плями не повинні залишатися на корпусі пристрою. Нижня кришка ультрабука виконана не з алюмінію, як корпус, а з вуглецевого волокна. Цей матеріал більш міцний і легкий, це повинно надати ультрабуку додаткову міцність в порівнянні з конкурентами. На дні розташовується решітка для відведення повітря, тому розміщення ноутбука на колінах буде викликати незручність, а установка на м'яку поверхню може викликати деякі проблеми, тому що вивід повітря в цьому випадку буде перекриватися.

З боків, у верхній частині корпусу, розташовуються всі порти, а так само індикатор заряду батареї, спереду і ззаду ноутбука портів немає взагалі. До речі, докладніше про індикатор батареї. Це рішення в Dell XPS 13 виявилося дуже зручним, оскільки тепер ви можете перед виходом з будинку або в дорозі, не піднімаючи кришки ультрабука, перевірити рівень заряду батареї і з'ясувати, чи варто додатково заряджати пристрій.

Розміри ультрабука приблизно схожі за розмірами з 12-ти дюймовими моделями ультрабуков, при тому, що діагональ дисплея у XPS 13 - 13 дюймів. Це досягається, в основному, за рахунок дуже вузької рамки навколо екрану.

Dell XPS 13

Dell XPS 13

Dell XPS 13

Dell XPS 13

Екран
Ультрабук Dell XPS 13 оснащений 13-дюймовим екраном, з роздільною здатністю 1366 × 768 пікселів. Дисплей досить яскравий, має непогану контрастність, з пристойним відображенням кольорів. Екран глянсовий, що може викликати незручність від відблисків при роботі з ноутбуком на яскравому світлі.

Кути огляду у Dell XPS 13 не дуже великі, зображення починає спотворюватися вже при невеликих відхиленнях, особливо по вертикалі.

Зверху екран покритий захисним ударостійким склом Gorilla Glass, воно має допомогти вберегти екран від пошкоджень і подряпин.

Начинка
У цьому ультрабуке встановлений двоядерний процесор Intel Core i5-2467M з тактовою частотою 1.6 Ггц, 4 Гб оперативної пам'яті і SSD-накопичувачем на 128 Гб (також існує модель з 256 Гб на борту). За графічну частину в пристрої відповідає вбудований у процесор відеоадаптер Intel HD Graphics 3000, який стоїть майже у всіх ультрабуках.

Порти
Зліва у ноутбука знаходяться порт для підзарядки, аудіовхід і інтерфейс USB 2.0, з досить цікавою можливістю підзарядки пристрою прямо від вимкненого ноутбука, що досить зручно, так як сучасні Android-телефони досить швидко розряджаються, і з'являється необхідність заряджати їх протягом дня. З цією функцією в Dell XPS 13 з'являється можливість заряджати мобільний телефон прямо від ноутбука, навіть не включаючи його.

З правого боку знаходяться інтерфейс USB 3.0 і mini Display-Port, службовець для підключення пристрою до дисплея або проектора. HDMI зараз використовується набагато частіше, ніж mini Display-Port, проте, в Dell XPS 13 він взагалі відсутній, розробники не наважилися помістити в свій ультрабук навіть mini-HDMI порт. Відсутня і картрідер, який дуже зручний у використанні в поїздках і виїзних заходах.

Комунікації
У тому, що стосується комунікацій, то у Dell XPS 13 тут все досить типово. У ньому присутні Wi-Fi a / b / g / n, а також Bluetooth 3.0. Якихось додаткових засобів комунікації виробники вирішили в ультрабук не додавати.

Автономність
У порівнянні з конкурентами, в плані автономності у XPS 13 все досить не погано. При високому навантаженні ноутбук здатний протриматися близько 3 годин. При стандартній навантаженні у вигляді підключеного бездротового з'єднання і роботи в інтернеті або перегляді фільмів, ноутбук здатний простягнути 4-5 годин. При низькому навантаженні, в режимі «друкарської машинки», Dell XPS 13 може пропрацювати близько 7:00.

Додатково
Звук у Dell XPS 13 не відрізняється нічим особливим, він досить голосний, але при цьому баси і високі частоти в ньому майже повністю відсутні. Ніяких сторонніх звуків немає, звук не хрипить, тому в цілому його можна назвати досить якісним, якщо когось це не влаштує, то ніхто не забороняє підключити колонки або навушники.

Також ультрабук оснащений вебкамерой з роздільною здатністю 1,3 мегапікселя. Нічого незвичайного камера не показує, але для відеочату цього буде цілком достатньо.

Характеристики Dell XPS 13:
Платформа: Intel
Операційна система: Windows 7
Процесор: Core i3 / Core i5 / Core i7
Оперативна пам'ять: 4 Гб
Дисплей: 13,3 дюйма, 1366 × 768, широкоформатний, Gorilla Glass
Відео: Intel HD Graphics 3000
Накопичувачі: SSD-накопичувач 128/256 Гб
Оптичний привід: відсутній
Бездротовий зв'язок: Bluetooth, Wi-Fi
Мережева карта: є
Основні роз'єми: USB 2.0 × 2, DisplayPort, вихід аудіо / навушники, LAN (RJ-45) і VGA через перехідники
Камера: 1.3 Мгпкс
Час роботи: до 5,5 годин
Вага, кг: 1,3 кг

    ПлюсиПлюси:

        Компактні розміри
        Захист екрану склом Gorilla Glass
        Відмінний дизайн

    МінусиМінуси:

        Відсутність HDMI порту і картрідера
        Маленькі кути огляду екрану


Смотрите также:
[11.01.2013][Видео обзор Ультрабуков]
ГаджеТы: обзор ультрабука Acer Aspire S7-391 (0)
[07.01.2013][Новини, навіны ультрабук]
Китайський ультрабук від Lenovo з DVD приводом (0)

[11.01.2013][http://ultrabook.comfy.ua]
ASUS UX21E (UX21E-KX004V) (0)
[11.01.2013][http://ultrabook.comfy.ua]
ASUS UX31A (UX31A-R4003V) (0)



Категория: Ультрабук | Просмотров: 539 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтов - uCozCopyright //ultrabuk.at.ua © 2024